CSI Citygame

CSI Citygame

Spannend spel in de stad!
  • CSI Citygame
€29,95
Boek

Fundustry Deal XXL

Compleet pakket!
  • Ontvangst koffie & muffin
  • CSI Citygame
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • CSI Citygame
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Daarom Fundustry!!!

 • 30+ coronaproof uitjes
 • Breed aanbod in 1,5m uitjes
 • Extra hygiëne maatregelen
 • Ruime outdoor locaties met
  tientallen meters per bezoeker
 • Altijd kosteloos verplaatsen


Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Ga met je rechercheteams op zoek naar de aanwijzingen!

Een seriemoordenaar heeft al enkele moorden gepleegd en niemand heeft hem tegengehouden. Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op zoek naar de seriemoordenaar. Weten jullie de moordenaar te vinden? Kom erachter bij Fundustry Adventures en beleef de spannende citygame!

Wees het snelste team!

Op de afgesproken locatie staat de commissaris al klaar, er mag geen tijd verspild worden want de seriemoordenaar blijft bezig. Er moet een seriemoordenaar gestopt worden en dat moet zo snel mogelijk gedaan worden. Jullie gaan dus verdeeld in teams de strijd tegen elkaar aan om zo snel mogelijk de dader te vinden. Gebruik de kennis die je hebt opgedaan tijdens CSI Miami en zoek alle bewijzen om dichter bij de seriemoordenaar te komen.

Vind de bewijzen!

Over jouw stad zijn verschillende bewijzen verspreid, het is aan jullie om deze te vinden en te analyseren. Elk bewijs brengt jullie een stukje dichterbij de seriemoordenaar. Wat is zijn motief? Wie is het? Jullie willen als team het snelste de seriemoordenaar vinden voordat er nog meer slachtoffers vallen. Werk samen en geef het andere team geen kans. Kruip in de huid van een CSI agent tijdens dit spannende en sensatie volle uitje en wie weet worden jullie het winnende team? Beleef dit onvergetelijke uitje samen met Fundustry Adventures!

Verschillende arrangementen

Na het redden van de dag verdien je een heerlijke maaltijd. Geniet daarom van een hapje of drankje na dit zenuwslopend uitje! Of je nou een kleine borrel wilt of een uitgebreid 3-gangen diner, Fundustry biedt dit allemaal! neem een kijkje naar al onze horecamogelijkheden en maak je dag compleet! Voor extra plezier kun je deze citygame combineren met een uitje naar keuze! Haal het uiterste uit je dag samen met Fundustry Adventures! 


Boek CSI Citygame

De spannendste citygame boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

1,5 meter Citygame


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Antwerpen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

 

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wil jij jouw eigen onvergetelijke dag samenstellen? Bekijk onze favoriete deals hier.

 

Fundustry Adventures Logo