Daklozen tour

Daklozen tour

Uniek en Zeldzaam!
  • Daklozen Tour
€24,95

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Daklozen Tour
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Daklozen Tour
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Daklozen tour

Programma

Met de daklozen tour ga je samen op pad samen met een echte ex-dakloze! Deze ex-dakloze zal je meenemen door de bruisende buurt van Amsterdam, voornamelijk de Wallen. The place to be voor daklozen. De ex-dakloze zal je alles gaan vertellen. Hoe raak je alles kwijt, hoe beland je op de straat en nog belangrijker, hoe overleef je het op straat? Maar ook zal hij positief nieuws brengen, hoe hij er nu voor staat en hoe dat gekomen is. Een indrukwekkend verhaal en een hele unieke tour, een leerzame tijd en heel anders dan normaal. Loop samen met de ex-dakloze mee en beleef de spannendste verhalen over de daklozen in Amsterdam. Hoe overleefde hij het ’s Nachts tussen de gevaren? Het kan iedereen gebeuren en er zijn meer daklozen dan je verwacht!

Een zeer indrukwekkende tour door onze prachtige hoofdstad Amsterdam!

 

Voor wie?

De Daklozen tour is geschikt voor alle typen uitjes! Zowel bedrijfsuitjes als vriend(inn)en uitjes, teamuitjes of gewoon een gezellige familiedag! Deze Game zit vol met opdrachten waar je samen oplossingen op moet bedenken. Je zou de Daklozen tour ook kunnen kiezen voor een ideaal vrijgezellenfeestje!

 


Tour op maat

De Daklozen tour is ook leuk om te combineren met een workshop, lunch of diner. Bekijk ons uitgebreide menukaart voor de lekkerste BBQ’s en gerechten. Om jouw uitje perfect op maat te maken, mag u gerust even bellen om alle mogelijkheden te bespreken.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo