De Jordaan speurtocht

Jordaan Speurtocht

Speuren door Amsterdam!
  • Speurtocht in de Jordaan
€29,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Speurtocht in de Jordaan
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Speurtocht in de Jordaan
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Beleef een spannende speurtocht door het mooie Jordaan!

Met een camera en een kaart van de Jordaan gaan jullie in teams deze mooie wijk in Amsterdam bezoeken. De camera heb je nodig om de leuke opdrachten tijdens de speurtocht te kunnen vastleggen. Wij zijn super benieuwd wat jullie allemaal uitspoken en natuurlijk hartstikke leuk voor jullie zelf!

Programma

Jullie spreken af op een centrale locatie met een leuke spelbegeleider. Er wordt meteen een instructie gegeven en jullie worden daarna verdeeld in teams. In teams gaan jullie op zoek naar bepaalde plekken in de Jordaan en krijg je daar een leuke opdracht die je uit moet voeren. Opdrachten waarbij originaliteit, creativiteit en FUN centraal staat. Na deze spannende speurtocht ga je weer verzamelen en worden de punten geteld. Er kan maar een team de winnaar zijn! Een spannende dag door de Jordaan en leer deze wijk op een unieke manier kennen!

Voor wie?

De speurtocht in de Jordaan is geschikt voor alle typen uitjes! Zowel bedrijfsuitjes als vriend(inn)en uitjes, teamuitjes of gewoon een gezellige familiedag! Deze Game zit vol met opdrachten waar je samen oplossingen op moet bedenken. Je zou de speurtocht in de Jordaan ook kunnen kiezen als ideaal Teambuilding uitje!

Jordaan Speurtocht Combineren

De speurtocht in de Jordaan is ook leuk om te combineren met een workshop, lunch of diner. Om jouw uitje perfect op maat te maken, mag u gerust even bellen om alle mogelijkheden te bespreken.


Boek Jordaan Speurtocht

Een typisch Amsterdamse Speurtocht boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

1,5 meter Citygame


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Apeldoorn, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo