Wat is crazy 88?

Bij het spel crazy 88 krijg je een lijst van 88 gekke opdrachten mee, waarvan je er zo veel mogelijk moet uitvoeren. Wanneer je een opdracht hebt uitgevoerd, mag je deze afstrepen. Per voltooide opdracht krijg je 1 punt, je kunt dus 88 punten behalen! Crazy 88 kun je tegen elkaar spelen, waarbij het team met de meest voltooide opdrachten aan het eind van het spel wint. Het is ook mogelijk om het spel met één groep te spelen, dan is het erg leuk om een bepaalde tijd met elkaar af te speken en vervolgens zoveel mogelijk opdrachten proberen uit te voeren in deze tijd! Uiteraard moeten alle opdrachten wel gefilmd worden zodat er bewijs is dat de opdrachten echt zijn uitgevoerd, maar het is natuurlijk ook super leuk om de hilarische opdrachten later nog een terug te zien!

Crazy 88 Stock

De top 15 gekste crazy 88 opdrachten

Hieronder vinden jullie een samenstelling van de top 15 gekste crazy 88 opdrachten met een bijbehorende checklist!

1. Luid de klok
2. Teken een koe in een koeienvlaai
3. Schud een burgemeester de hand
4. Zwem
5. Poets de tanden van een tandarts
6. Geef elke medewerker een high five
7. Loop 5 keer een winkel in en uit
8. Kus een kikker
9. Naam krijten in drukke winkelstraat
10. Help een schilder een stukje schilderen
11. Kruiswoordpuzzel maken
12. Rood ondergoed
13. Fotografeer een vlieg of een mug
14. Tik 10 mensen aan
15. Trapleuning glijden

1. Luid de klok

Jullie moeten opzoek gaan naar een kerk en daar vervolgens de kerkklok luiden. Wel eerst even vragen natuurlijk! Wanneer jullie dit gedaan hebben, mag het vakje worden afgevinkt!

2. Teken een koe in een koeienvlaai

Jullie moeten opzoek gaan naar een koeienvlaai en daar vervolgens een koe in tekenen met een takje. Hebben jullie dit gedaan? Top, dan mag het vakje worden afgevinkt!

3. Schud een burgemeester de hand

Jullie moeten bij een gemeentehuis binnen lopen en regelen dat jullie de hand van de burgemeester mogen schudden! Pas wanneer jullie dit gedaan hebben, mag het vakje worden afgevinkt!

4. Zwem

Jullie moeten in een meer, sloot, zee of rivier minimaal 10 meter zwemmen. Uiteraard moet de gehele 10 meter in een keer gezwommen worden, zonder rustpauze dus! Hebben jullie deze opdracht voltooid? Dan mag het vakje worden afgevinkt!

5. Poets de tanden van een tandarts

Jullie moeten regelen dat jullie de tanden van een tandarts mogen poetsen. Een lastige opdracht, maar niks is onmogelijk! Hebben jullie dit gedaan? Vink dan het vakje af!

6. Geef elke medewerker een high five

Jullie moeten een winkel binnen lopen en vervolgens alle medewerkers een high five geven (ook de medewerkers die in het magazijn staan). Pas wanneer jullie iedereen hebben gehad, mag het vakje worden afgevinkt!

7. Loop 5 keer een winkel in en uit

Jullie moeten 5 keer een winkel in en uit lopen. LET OP: Jullie moet elke keer de achterste muur van de winkel aantikken, zodat jullie wel door de hele winkel heen lopen! Worden jullie weggestuurd of durven jullie niet meer? dan moeten jullie bij een andere winkel weer helemaal opnieuw beginnen! Wanneer jullie de 5 keer hebben gedaan, mag het vakje worden afgevinkt!

8. Kus een kikker 

Ga met z’n allen opzoek naar een kikker, pak de kikker op en geef hem vervolgens allemaal een kus. Wanneer jullie dit hebben gedaan, mag het vakje worden afgevinkt!

9. Naam krijten in drukke winkelstraat

Ga opzoek naar een drukke winkelstraat en schrijf vervolgens met z’n alleen de naam van een van jullie groepsleden in de gehele breedte van deze winkelstraat. Hebben jullie dit gedaan, dan mag het vakje worden afgevinkt!

10. Help een schilder een stukje schilderen

Ga opzoek naar een schilder die aan het werk is en zorg er vervolgens voor dat jullie deze schilder een handje mogen helpen. Mag dit en hebben jullie dit ook gedaan? Dan mag het vakje worden afgevinkt!

11. Kruiswoordpuzzel maken

Neem grote letters mee en maak in 15 minuten een zo groot mogelijke kruiswoordpuzzel in een drukke winkelstraat! Wanneer de 15 minuten om zijn en er een grote kruiswoordpuzzel ligt, mogen jullie het vakje afvinken!

12. Rood ondergoed

Ga opzoek naar 5 mannen of vrouwen met rood ondergoed. Uiteraard moet er wel bewijs zijn dat deze persoon wel echt rood ondergoed aan heeft! Wanneer jullie 5 personen hebben gevonden, mogen jullie het vakje afvinken!

13. Fotografeer een vlieg of een mug

Probeer een foto te maken van een VLIEGENDE vlieg of mug! Deze opdracht lijkt makkelijker dan dat hij is! Hebben jullie de vlieg of mug goed op beeld? Nice, dan mogen jullie het vakje afvinken!

14. Tik 10 mensen aan

Probeer 10 mensen aan te tikken, maar zorg er wel voor dat ze jullie niet door hebben. Wanneer toch iemand jullie doorheeft, dan moeten jullie helemaal opnieuw beginnen! Gelukt? Vink dan het vakje af!

15. Trapleuning glijden

Ga opzoek naar een trapleuning van minimaal 7 meter en glij er vervolgens met z’n allen vanaf! Wanneer jullie dit gedaan hebben, mogen jullie het vakje afvinken!

Checklist crazy 88 opdrachten

Hieronder vinden jullie een handige checklist die jullie kunnen gebruiken tijdens jullie crazy 88 dagje!

Klik hier voor de crazy 88 checklist!

Crazy 88 bij Fundustry

Hebben jullie geen zin om alles zelf te organiseren en zijn jullie toch meer opzoek naar een geheel verzocht crazy 88 uitje? Klik dan op deze link en boek jullie crazy 88 uitje bij Fundustry Events!


fundustry logo