De Top 15 Gekste Crazy 88 Opdrachten

Wat is crazy 88?

Bij het spel crazy 88 krijg je een lijst van 88 gekke opdrachten mee, waarvan je er zo veel mogelijk moet uitvoeren. Wanneer je een opdracht hebt uitgevoerd, mag je deze afstrepen. Per voltooide opdracht krijg je 1 punt, je kunt dus 88 punten behalen! Crazy 88 kun je tegen elkaar spelen, waarbij het team met de meest voltooide opdrachten aan het eind van het spel wint. Het is ook mogelijk om het spel met één groep te spelen, dan is het erg leuk om een bepaalde tijd met elkaar af te speken en vervolgens zoveel mogelijk opdrachten proberen uit te voeren in deze tijd! Uiteraard moeten alle opdrachten wel gefilmd worden zodat er bewijs is dat de opdrachten echt zijn uitgevoerd, maar het is natuurlijk ook super leuk om de hilarische opdrachten later nog een terug te zien!

Top 15 Crazy 88 – Stay at Home edition

In deze coronatijd zijn we allemaal opzoek naar een beetje corona fun. Crazy 88 is een fantastisch spel om met een groep vrienden te spelen, maar dat gaat nu helaas even niet. Speciaal voor deze tijd een Crazy 88 Stay at Home edition om thuis te spelen! Voer jij alle opdrachten met je gezin uit of verdeel je het onder vrienden en bekijk je elkaars resultaten via Zoom, Skype, Teams, etc.?

De top 15 gekste crazy 88 opdrachten

Hieronder vinden jullie een samenstelling van de top 15 gekste crazy 88 opdrachten voor buiten en voor thuis!

Crazy 88 Regular Crazy 88 @ Home
1. Luid de klok 1. Klok verzetten
2. Teken een koe in een koeienvlaai 2. Teken een koe in de vla
3. Schud een burgemeester de hand 3. Was je handen
4. Zwem 4. Zwembad
5. Poets de tanden van een tandarts 5. Poets elkaars tanden
6. Geef elke medewerker een high five 6. Geef de bezorger/visite een low five
7. Loop 5 keer een winkel in en uit 7. Loop 5 keer de straat in en uit
8. Kus een kikker 8. Kus een kikker
9. Naam krijten in drukke winkelstraat 9. Naam krijten op de stoep
10. Help een schilder een stukje schilderen 10. Stukje schilderen
11. Kruiswoordpuzzel maken 11. Boter, kaas en eieren
12. Rood ondergoed 12. Vandaag is rood
13. Fotografeer een vlieg of een mug 13. Fotografeer een vlieg of een mug
14. Tik 10 mensen aan 14. Tik 10x de wc-rol aan
15. Trapleuning glijden 15. Glijden maar

1. Luid de klok

Jullie moeten opzoek gaan naar een kerk en daar vervolgens de kerkklok luiden. Wel eerst even vragen natuurlijk! Wanneer jullie dit gedaan hebben, mag het vakje worden afgevinkt!

1. Klok verzetten

Zet een klok in huis een uur vooruit en wacht de reactie van je medebewoners af. Zo gaat de tijd letterlijk wat sneller!

2. Teken een koe in een koeienvlaai

Jullie moeten opzoek gaan naar een koeienvlaai en daar vervolgens een koe in tekenen met een takje. Hebben jullie dit gedaan? Top, dan mag het vakje worden afgevinkt!

2. Teken een koe in de vla

’s Avonds met z’n allen aan tafel is heel gezellig. Tijdens het toetje teken je een koe in je vla of yoghurt, eens kijken of je tafelgenoten dit herkennen.

3. Schud een burgemeester de hand

Jullie moeten bij een gemeentehuis binnen lopen en regelen dat jullie de hand van de burgemeester mogen schudden! Pas wanneer jullie dit gedaan hebben, mag het vakje worden afgevinkt!

3. Was je handen

Was op een ludiek wijze je handen. Bijvoorbeeld met heel veel sop, in de badkuip of buiten in de vijver. Als het maar minstens 20 seconden duurt.

4. Zwem

Jullie moeten in een meer, sloot, zee of rivier minimaal 10 meter zwemmen. Uiteraard moet de gehele 10 meter in een keer gezwommen worden, zonder rustpauze dus! Hebben jullie deze opdracht voltooid? Dan mag het vakje worden afgevinkt!

4. Zwembad

Hier komt wat creativiteit bij kijken. Maak een zwembad voor je huisdier. Denk aan afwasbakken, containers en bloempotten. Hoe dan ook willen we bewijs van een bak met water én je huisdier.
Crazy 88 Opdrachten

5. Poets de tanden van een tandarts

Jullie moeten regelen dat jullie de tanden van een tandarts mogen poetsen. Een lastige opdracht, maar niks is onmogelijk! Hebben jullie dit gedaan? Vink dan het vakje af!

5. Poets elkaars tanden

Vast wel iemand in huis die ook zijn tanden wilt poetsen. Dit doe je niet zelf, maar laat je doen. Tegelijkertijd elkaars tanden poetsen tot ze weer blinken.

6. Geef elke medewerker een high five

Jullie moeten een winkel binnen lopen en vervolgens alle medewerkers een high five geven (ook de medewerkers die in het magazijn staan). Pas wanneer jullie iedereen hebben gehad, mag het vakje worden afgevinkt!

6. Geef de bezorger/visite een low five

Je verwacht vast een pakketje of wat visite. Geef ze allemaal een low five door met de schoenen tegen elkaar aan te tikken.

7. Loop 5 keer een winkel in en uit

Jullie moeten 5 keer een winkel in en uit lopen. LET OP: Jullie moet elke keer de achterste muur van de winkel aantikken, zodat jullie wel door de hele winkel heen lopen! Worden jullie weggestuurd of durven jullie niet meer? dan moeten jullie bij een andere winkel weer helemaal opnieuw beginnen! Wanneer jullie de 5 keer hebben gedaan, mag het vakje worden afgevinkt!

7. Loop 5 keer de straat in en uit

Een frisse neus halen hoort erbij. Loop 5x je eigen straat in en uit, er zullen vast bewoners vreemd naar je kijken, maar je moet volhouden!

8. Kus een kikker 

Ga met z’n allen opzoek naar een kikker, pak de kikker op en geef hem vervolgens allemaal een kus. Wanneer jullie dit hebben gedaan, mag het vakje worden afgevinkt!

8. Kus een kikker

Gewoon omdat het leuk is. Geen echte kikker in je tuin? Wees creatief en denk een beetje buiten de hokjes…

9. Naam krijten in drukke winkelstraat

Ga opzoek naar een drukke winkelstraat en schrijf vervolgens met z’n alleen de naam van een van jullie groepsleden in de gehele breedte van deze winkelstraat. Hebben jullie dit gedaan, dan mag het vakje worden afgevinkt!

9. Naam krijten op de stoep

Ga aan de slag met stoepkrijt en krijt alle namen van de deelnemers op je eigen oprit / voor je eigen voordeur. Zo weet iedereen dat jullie het samen (op afstand) gezellig hebben!

10. Help een schilder een stukje schilderen

Ga opzoek naar een schilder die aan het werk is en zorg er vervolgens voor dat jullie deze schilder een handje mogen helpen. Mag dit en hebben jullie dit ook gedaan? Dan mag het vakje worden afgevinkt!

10.Stukje schilderen

Schilder een stukje van je huis. Binnen of buiten, groot of klein… als de voor en na foto maar goed laten zien dat er een likje verf overheen zit.
Crazy 88 Opdrachten

11. Kruiswoordpuzzel maken

Neem grote letters mee en maak in 15 minuten een zo groot mogelijke kruiswoordpuzzel in een drukke winkelstraat! Wanneer de 15 minuten om zijn en er een grote kruiswoordpuzzel ligt, mogen jullie het vakje afvinken!

11. Boter, kaas en eieren

Speel het spel boter, kaas en eieren (kruisje en rondje) op een tegelvloer. Gebruik de vakjes van de tegelvloer (of muur) en spelen maar. Tip: Een whiteboard marker is makkelijker te verwijderen dan een permanent marker ?

12. Rood ondergoed

Ga opzoek naar 5 mannen of vrouwen met rood ondergoed. Uiteraard moet er wel bewijs zijn dat deze persoon wel echt rood ondergoed aan heeft! Wanneer jullie 5 personen hebben gevonden, mogen jullie het vakje afvinken!

12. Vandaag is rood

Verzamel 10 rode objecten in en rond het huis. Eens kijken waar je teamgenoten mee aan komen zetten…

13. Fotografeer een vlieg of een mug

Probeer een foto te maken van een VLIEGENDE vlieg of mug! Deze opdracht lijkt makkelijker dan dat hij is! Hebben jullie de vlieg of mug goed op beeld? Nice, dan mogen jullie het vakje afvinken!

13. Fotografeer een vlieg of een mug

Perfect tijdverdrijf! Maak een foto van een vliegende vlieg of mug, laat je niet uit het veld slaan door deze opdracht.

14. Tik 10 mensen aan

Probeer 10 mensen aan te tikken, maar zorg er wel voor dat ze jullie niet door hebben. Wanneer toch iemand jullie doorheeft, dan moeten jullie helemaal opnieuw beginnen! Gelukt? Vink dan het vakje af!

14. Tik 10x de wc-rol aan

Ook WC gehamsterd? Voor deze opdracht heb je maar 1 rol nodig. Probeer een wc-rol 10x hoog te houden! Geen video = geen bewijs…

15. Trapleuning glijden

Ga opzoek naar een trapleuning van minimaal 7 meter en glij er vervolgens met z’n allen vanaf! Wanneer jullie dit gedaan hebben, mogen jullie het vakje afvinken!

15. Glijden maar

Vast wel iemand die een mooie trapleuning heeft om vanaf te glijden. Niet aanwezig? Dan wordt het glijden op een andere manier, wees creatief maar doe wel voorzichtig!
Crazy 88 Opdrachten


Crazy 88 bij Fundustry

Hebben jullie geen zin om alles zelf te organiseren en zijn jullie toch meer opzoek naar een geheel verzorgd Crazy 88 uitje? Klik dan op deze link en boek jullie crazy 88 uitje bij Fundustry Adventures!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo