De Wallen speurtocht

Wallen Speurtocht

2 uur FUN!
  • Citygame op de Wallen
€29,95

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Citygame op de Wallen
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Citygame op de Wallen
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

De Wallen speurtocht

Programma

Op jullie afgesproken locatie met jullie spelbegeleider verzamelen jullie. Jullie groep wordt gesplitst in kleinere teams. Ieder team krijgt een boekje met uitdagende en verrassende opdrachten. Je krijgt ook een route kaart voor een avontuurlijke puzzel speurtocht. Aan de hand van de opdrachten leer je de Wallen op een bijzondere en actieve manier kennen. Behaal punten door middel van de opdrachten en scoor bonuspunten voor originaliteit. Zoals je van ons gewend bent vindt de prijsuitreiking plaats in een gezellig Amsterdams kroegje. Momenten leg je vast via onze camera, zo beleef je leuke herinneringen bij Fundustry Adventures!

 

 

 

Voor wie?

De Wallen speurtocht is geschikt voor alle typen uitjes! Zowel bedrijfsuitjes als vriend(inn)en uitjes, teamuitjes of gewoon een gezellige familiedag! Deze Game zit vol met opdrachten waar je samen oplossingen op moet bedenken. Je zou de Wallen speurtocht ook kunnen kiezen als ideaal Teambuilding uitje!


Wallen Tour Combineren

De Wallen speurtocht is ook leuk om te combineren met een workshop, lunch of diner. Om jouw uitje perfect op maat te maken, mag u gerust even bellen om alle mogelijkheden te bespreken.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo