Prijzen en tijdsduur

The News Room
 • Ontsnap uit 'The News Room'!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

€ 24,95 p.p.1 uur

Boek direct
Fundustry XL Deal
 • Koffie met Muffin
 • Ontsnap uit 'The News Room'!
 • Sparerib of Kipmenu
  incl. drankje
 •  
 •  
 •  

€ 49,95 p.p.Compleet!

Boek direct
Meest populair
Fundustry XXL Deal
 • Koffie of Prosecco
  met Muffin
 • Ontsnap uit 'The News Room'!
 • Extra activiteit naar Keuze
 • Keuze uit BBQ of
  3 gangen menu
 •  
 •  

€ 74,95 p.p.Meest populair!

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpnlogo
shell-logo
aholdlogo

The News Room - Terug in de tijd 1962

Terug in de tijd!
Tijdens dit spel ga je terug in de tijd, namelijk 1962. Je komt terecht in een oude kamer van de pers. Je hebt 60 minuten de tijd om krantenartikelen aan te leveren om het probleem bij de pers op te lossen.

Ben jij goed in het oplossen van raadsels, puzzels én meer? Kan jij goed samenwerken en ben je rustig in moeilijke en stressvolle situaties? Waag nu je kans om deze capaciteiten op de proef te stellen samen met je vrienden, collega’s of familie.

Deze kamer is zeer geschikt voor families en personen van alle leeftijden. Mocht je de Wanna Play Room, The Bath Room en/of The Class Room niet in durven of mogen, dan is deze kamer een zeer goede vervanger. In deze kamer is er geen thriller of horror aanwezig!
Bij Real Escape Room ga je voor de beleving, spanning en ervaring. De escaperooms zijn uitgerust met special effects, perfecte lichteffecten en goede geluidstechnieken.

Je boekt al een escape room vanaf 2 personen. Een spel van een uur kan maximaal met 7 personen gespeeld worden. Er is geen minimale leeftijdsgrens maar bij personen onder de 14 jaar adviseren wij minimaal één volwassene aanwezig te zijn.

Ben je met een grotere groep dan 7 personen? Er kunnen meerdere kamers geboekt worden. Ook is er een bar met diverse bezigheden aanwezig en daarnaast kunnen er ook andere uitjes geboekt worden zoals diverse workshops.

Informatie
Capaciteit: minimaal 4 personen, maximaal 8 personen
Ideale groepsgrootte: 3 tot 5 personen
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Belevingsfactor: Laag/gemiddeld
Adrenalinefactor: Laag
Ontsnappingspercentage: 75%
Tijdsduur: Maximaal 60 minuten
Adviesleeftijd: Alle leeftijden

The News Room is voor alle leeftijden en gericht op FUN, wij adviseren dat een volwassene kinderen begeleidt in de kamer. 

Ook in het Engels mogelijk
Puzzeltypes: wiskundige puzzels, verborgen, beeld, licht, geluid, samenwerking.
HINT: Misschien alleen als je het wilt.

Geschikt voor deelnemers met hartklachten, epilepsie en licht claustrofobische deelnemers.
Niet rolstoelvriendelijk.

 


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
lunch
Lunch
Vanaf 12,50
bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
panini
Panini
5,95

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften, escape rooms en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met tien centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Harderwijk en Dordrecht is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart