Wanna Play Room

Laat je opsluiten!
  • Ontsnap uit 'Kelly's Kamer'!
€24,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Ontsnap uit 'Kelly's Kamer'!
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Ontsnap uit 'Kelly's Kamer'!
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€74,95

Deze bedrijven zijn al fan!

shell-final-logo
achmea
klm

Kelly's kamer - The Wanna Play Room

Kelly, een jong meisje, woont in haar kelderkamer samen met haar lievelingspop. Haar pop is de enige met wie Kelly kan praten want er komt zelden iemand op bezoek. Maar als er iemand op bezoek komt geniet Kelly daar vol van. Ze houdt ervan om spelletjes te spelen met haar bezoek. Zodra je in haar kelderkamer bent gaat de deur op slot en zit je opgesloten in de helse kamer van Kelly. Los de raadsels op en ga opzoek naar de verborgen hints. De klok tikt door, 60 minuten om uit de kamer van Kelly te ontsnappen. Lukt je dit niet? Helaas, je bent nu voor eeuwig kelly’s keldermaatje.

Ben jij goed in het oplossen van raadsels, puzzels én meer? Kan jij goed samenwerken en ben je rustig in moeilijke en stressvolle situaties? Waag nu je kans om deze capaciteiten op de proef te stellen samen met je vrienden, collega’s of familie.

Battle Escape Room

Samenwerking is nog belangrijker als je de strijd aan gaat met je vrienden of familie. In Antwerpen is een nieuwe Battle Escape Room gemaakt van de Wanna Play Room. Hier zijn twee kamers exact hetzelfde ingericht en speel je tegelijkertijd tegen je vrienden terwijl je bij Kelly op bezoek bent. Wie van jullie weet het eerste te ontsnappen? In beide kamers kunnen max. 7 personen, het is niet verplicht beide kamers te reserveren, maar wel een spannende uitdaging voor een griezelig dagje weg!

Bij Real Escape Room ga je voor de beleving, spanning en ervaring. De escaperooms zijn uitgerust met special effects, perfecte lichteffecten en goede geluidstechnieken.

Je boekt al een escape room vanaf 4 personen. Een spel van een uur kan maximaal met 8 personen gespeeld worden. De adviesleeftijd is 16 jaar, hier kunnen geen uitzonderingen op gemaakt worden.

Ben je met een grotere groep dan 8 personen? Er kunnen meerdere kamers geboekt worden in Dordrecht, in Antwerpen kan de Battle Escape Room geboekt worden. Ook is er een bar met diverse bezigheden aanwezig en daarnaast kunnen er ook andere uitjes geboekt worden zoals diverse workshops.


Informatie Wanna Play Room

Capaciteit: minimaal 4 personen, maximaal 8 personen
Ideale groepsgrootte: 4 tot 6 personen
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld tot moeilijk
Belevingsfactor: Gemiddeld tot hoog
Adrenalinefactor: Gemiddeld tot hoog
Ontsnappingspercentage: 70%
Tijdsduur: Maximaal 60 minuten
Adviesleeftijd: 16 jaar*
Ook in het Engels mogelijk

Puzzeltypes: wiskundige puzzels, verborgen, beeld, licht, geluid, samenwerking.
HINT: Misschien als je lief bent voor Kelly en het zelf graag wilt.

Niet geschikt voor deelnemers met hartklachten en epilepsie.
Niet rolstoelvriendelijk in Dordrecht. In Antwerpen is de kamer wel toegankelijk, maar niet volledig te spelen, meehelpen met puzzelen is zeker mogelijk.
Geschikt voor licht claustrofobische deelnemers

* Er geldt geen minimale leeftijdsgrens, maar wij adviseren onder de 16 niet zonder begeleider de kamers te betreden. De beleving kan spannend zijn en voor sommige opdrachten is het handig als er een volwassene in de buurt is.

 


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften, escape rooms en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Harderwijk en Dordrecht is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart