The Lost Temple

Vind de verloren Azteken schat
    • Ontsnap uit 'The Lost Temple'
€24,95
Boek direct

Deze bedrijven zijn al fan!

kpnlogo
shell-final-logo
klm

Ontsnap jij uit The Lost Temple?

Diep in de jungles van Zuid-Amerika vind je “The Lost Temple”. Een tempel gebouwd ten ere van de Azteekse god Quetzalcoatl (ket-sal-ko-ah-tl). Eeuwenoude legendes vertellen het verhaal hoe Quetzalcoatl de wereld heeft geschapen en dat er daarom vele tempels zijn gebouwd in zijn naam. Echter na de inval van de Spanjaarden zijn samen met het volk alle tempels verdwenen. Althans alle tempels op één na, The Lost Temple… De legende vertelt ons dat als ook deze laatste tempel zijn verdwijnen de vloek van Quetzalcoatl wordt losgelaten op de wereld en de wereld in 300 jaar duisternis zal storten.

De tempel wordt bewaakt door de laatste van de Azteken, maar helaas is de tempel gevonden en heeft iemand de tempel weten te beroven van zijn schatten. Deze persoon heeft echter nooit meer de tempel weten verlaten, dus nog niet alles is verloren. Vind de gestolen schat en breng deze terug naar zijn rechtmatige plaats voordat de vloek van Quetzalcoatl alsnog wordt losgelaten!

In deze actieve escape room is doen net zo belangrijk als denken! Los de puzzels op, overkom de obstakels en vind de gestolen Azteken schat terug voordat het te laat is!
De escaperoom is uitermate geschikt voor families en vriendenuitjes. The Lost Temple is geschikt voor groepen van 2 tot 8 personen maar het ideale speelaantal ligt op 4 personen. Een gegarandeerd avontuur voor jong en oud!
Verder is escaperoom prima te betreden voor mensen met hartklachten of epilepsie.


Boek The Lost Temple

De tofste escaperooms boek je gemakkelijk en snel. Reserveren een datum, betaal en je bent meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Let wel op dat je het juiste uitje selecteert waar je een cadeaubon voor hebt gekregen. De prijs wordt dan automatisch verrekend.


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften, escape rooms en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Harderwijk en Dordrecht is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart