Hamburger Kookworkshop

Hamburger Workshop

2 uur genieten
  • Hamburger Kookworkshop
€39,95
Boek

BBQ Workshop

3 uur FUN!
  • BBQ Workshop
  • Aan tafel genieten
€69,95
Boek

Fundustry Deal TOP

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Hamburger Kookworkshop
  • Extra 2 activiteiten naar Keuze
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Hamburgers bakken

Een goede hamburger bak je niet in de pan, maar op een grill. Als het weer het toelaat staan ook wij graag buiten bij de grill te bakken. Het gaat niet alleen om het bakken van een hamburger, ook de bereiding van de burger en het afwerken van broodje met extra beleg zijn belangrijk. Tijdens deze kookcursus leer je het allemaal stap voor stap, van bereiding tot afwerking.

Hamburger Workshop

Hamburger recept

Tijdens de kookworkshop zijn er standaard hamburger recepten die je kunt volgen, maar voel je vrij om het vlees aan te passen naar jouw smaak. Je gaat hamburgers maken van gehakt, dit meng je met verschillende ingrediënten om beter te bakken en voor de smaak. We dagen je uit om een origineel hamburger recept te ontwikkelen én uit te voeren. Naast de burger maak je ook diverse sauzen voor op je broodje hamburger. Aan tafel worden ook aardappeltjes geserveerd om er een complete maaltijd van te maken.

Hamburger Workshop

Hamburger Workshop

De hamburger workshop is geschikt voor heel diverse groepen. Leuk als afsluiter van een vrijgezellenfeest, maar ook een goede teambuildingactiviteit tijdens een bedrijfsuitje. Samen in de keuken en vervolgens samen genieten aan tafel van de zelfgemaakte hamburgers. Ook een leuke aanvulling op een dagje uit met vrienden of een familiedag, zo ben je actief bezig en kun je van het resultaat genieten. De hamburger recepten krijg je mee naar huis, evenals de vele tips die je krijgt tijdens het bakken.

Deze workshop koken is leuk voor mannen en vrouwen. Aan de manier waarop het hamburger recept wordt gevolgd kun je precies zien wat voor een groep het is. Experimentele hamburgers, extra beleg of geroosterde broodjes. Ieder kan zijn eigen twist geven aan een origineel hamburger recept. Uiteindelijk schuiven jullie allemaal aan tafel om te genieten van de zelfgemaakte hamburgers.


Hamburger Workshop Boeken


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Antwerpen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wil jij jouw eigen onvergetelijke dag samenstellen? Bekijk onze favoriete deals hier.

Fundustry Adventures Logo