Hap en Stap Tour

Hap en Stap Tour

Walking Dinner ervaring!
    • Culinair genieten in de stad
€74,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Beleef een walking diner!

Programma

Tijdens de hap en stap tour nemen wij je mee naar de leukste buurten, straatjes en plekken van de stad die jullie gekozen hebben. Er is een gids aanwezig die jullie alles gaat vertellen over de cultuur en geschiedenis van de stad. Je wandelt onder begeleiding door de stad en je laat je verrassen en vermaken door de verhalen die verteld worden door de enthousiaste gids! Tijdens deze leuke stadswandeling leer je de stad echt kennen.

Het diner

De gids neemt je hierna mee naar verschillende en hooggewaardeerde restaurants. Hier kan je gezellig gaan genieten van een voorgerecht, erna door naar een hoofdgerecht en als laatste natuurlijk het dessert. Elke gang krijg je in een ander restaurant! Tussen de gangen door wordt er gewandeld en gelachen door de stad en kan je door naar het volgende restaurant. Zo beleef je niet alleen, maar proef je ook echt de stad.


Hap en Stap Diner

Een gezellig dagje weg met vrienden of vriendinnen? Dan is de hap en stap tour natuurlijk ideaal. De hap en stap tour is ook leuk om met collega’s en familie te doen! Een avond vol gezelligheid staat gegarandeerd inclusief een heerlijk diner. Heeft u nog vragen of suggesties? Belt u gerust even om de opties te bespreken!


Hap en Stap Locaties


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo