Hunger Games

Een pittige strijd!
  • Hunger Games Teambuilding
€34,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Hunger Games
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Hunger Games
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€74,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
klm
achmea

Beleef The Hunger Games!

Inhoud Hunger Games

Tijdens de Hunger Games speel je Archery Tag, Shooting Games en Expeditie Robinson. Drie onderdelen waarbij samenwerking en teambuilding centraal staat. Je staat veel met pijl en boog in de hand om je tegenstander te verslaan. Ook schieten op objecten is onderdeel van de Shooting Games. Hiermee laat je zien wie er een vaste hand heeft en wie zijn concentratie het beste kan vasthouden. Tijdens Archery Tag speel je in teams tegen elkaar en kun je samen technieken doorspreken. Om deze teamspirit vast te houden sluit je de dag af met Expeditie Robinson. Samen met je teamgenoten werk je aan puzzels, het ontsteken van vuur en anders spellen die het gevoel van overleven geven. Blijft jullie team tot het einde van het spel samen?

Shooting Games – 30 minuten
De Shooting Games bestaan uit boogschieten, kruisboogschieten en blaaspijp schieten. Bij het boogschieten is een enorme snelheid aanwezig. Met kruisboogschieten heb je geen controle over de snelheid, maar over de richting van de pijl. Richten en precisie is het belangrijkste bij kruisboogschieten. Het blaaspijp schieten is nog vee moeilijker! Richten met een blaaspijp is erg moeilijk. 1.20 lang en goed richten blijft een hele klus! Succes!

Archery Tag – 60 minuten 
Archery Tag is een vorm van trefbal, alleen dan met een pijl en boog i.p.v. een bal! Je schiet tegenstanders het veld uit met pijl en boog. Rennen, duiken, dekking zoeken en schiet!! Blijf opletten want de tegenstander zit overal!

Expeditie Robinson – 60 minuten
Overleven alsof je op een onbewoond eiland zit met je team. Maak samen vuur en ontrafel de puzzels. Met behendigheid en samenwerking blijft jouw team samen tot het einde van het spel. Laat zien wie het beste kan overleven in het wild!

Programma Hunger Games

15:00 – Ontvangst op onze locatie
15:15 – Archery Tag
16:15 – Pauze
16:30 – Shooting Games
17:00 – Expeditie Robinson
18:00 – Afsluiting aan onze bar

De tijdsduur is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers, maar zal rond de 2,5 uur liggen.


Boek Hunger Games


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Apeldoorn, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart