Prijzen en tijdsduur

Hunger Games
 • Archery Tag
 • Electric Fence
 • Handboeienspel
 • Moerasspel
 • Shooting games
 •  

€ 34,95 p.p.2,5 uur

Boek direct
Fundustry XL Deal
 • Koffie met Muffin
 • Archery Tag
 • Electric Fence
 • Handboeien- en moerasspel
 • Shooting games
 • Sparerib of Kipmenu
  incl. drankje

€ 49,95 p.p.Compleet!

Boek direct
Meest populair
Fundustry XXL Deal
 • Koffie of Prosecco
  met Muffin
 • Archery Tag
 • Electric Fence
 • Handboeien- en moerasspel
 • Shooting games
 • Keuze uit BBQ of
  3 gangen menu

€ 74,95 p.p.Meest populair!

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
klm
achmea

Beleef The Hunger Games!

Inhoud Hunger Games

Na ontvangst op onze locatie beginnen we direct met een leuk samenwerkingsspel. Samen met de instructeur ga je richting ons terrein om te beginnen met het moerasspel. Vervolgens is het tijd om iedereen de handboeien om te doen en te beginnen met het handboeienspel. Nu je echt het teamgevoel te pakken hebt starten we met de Electric Fence. Daarna doet iedereen nog mee aan het meest uitdagende spel van de dag, namelijk archery tag! We sluiten de dag af met het competitieve Shooting Games en moerasspel. De dag kan afgesloten worden met een lekker drankje of hapje in onze afgesloten horeca ruimte. Is dit jouw team nog niet uitdagend genoeg? Kies dan voor de uitbreiding met segway rijden erbij. Behendigheid en samenwerking staan hierbij vooraan!

Shooting Games – 30 minuten
De Shooting Games bestaat uit boogschieten, kruisboogschieten en blaaspijp schieten. Bij het boogschieten is een enorme snelheid aanwezig. Met kruisboogschieten heb je geen controle over de snelheid, maar over de richting van de pijl. Richten en precisie is het belangrijkste bij kruisboogschieten. Het blaaspijp schieten is nog vee moeilijker! Richten met een blaaspijp is erg moeilijk. 1.20 lang en goed richten blijft een hele klus! Succes!
Electric Fence – 15 minuten 
Gespannen draden die jij niet mag aanraken? Juist ja! Probeer de diamant te pakken zonder dat je de draden aanraakt want dan ben je af. Begin weer helemaal overnieuw!
Archery Tag – 60 minuten 
Archery Tag is een vorm van trefbal, alleen dan met een pijl en boog i.p.v. een bal! Je schiet tegenstanders het veld uit met pijl en boog. Rennen, duiken, dekking zoeken en schiet!! Blijf opletten want de tegenstander zit overal!
Moerasspel – 30 minuten 
Pas op een moeras! Hoe komen jij en je teamgenoten nou aan de andere kant van het denkbeeldige moeras? Met boomstronken en planken moeten jullie de overkant proberen te bereiken. Als iemand in het moeras valt beginnen jullie weer vanaf het begin. Blijf communiceren met elkaar!
Handboeienspel – 15 minuten 
Elke speler krijgt handboeien om en vastgeketend aan een ander teamlid. Wanneer iedereen is vast geboeid kan het spel beginnen. De opdracht is om van elkaar los te komen zonder dat de boeien van je polsen worden gehaald. Ben jij creatief, lenig, of bedenk jij een simpel trucje om van elkaar los te komen? Wij zijn benieuwd!

Voorbeeldprogramma

15:00 – Ontvangst op onze locatie
15:15 – Handboeienspel
15:30 – Electric Fence
15:45 – Moerasspel
16:15 – Pauze
16:30 – Archery tag
17:30 – Shooting Games
18:00 – Afsluiting aan onze bar

De tijdsduur is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers, maar zal rond de 2,5 uur liggen.


Horeca bij jouw uitje

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Apeldoorn, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart