Kick Off Event

Prijzen en tijdsduur

4 uur
Kick Off Event
 • Aankleding, Rode loper en Champagne
 • Licht, Geluid en Microfoon
 • Hapjes (3 rondes)
 •  
 •  
 •  

€ 49,95 p.p.

Boek direct
5 uur
Kick Off Event XL
 • Aankleding, Rode loper en Champagne
 • Licht, Geluid en Microfoon
 • Hapjes (3 rondes)
 • Keuze uit o.a. goochelaar, karikaturist of photobooth
 •  
 •  

€ 74,95 p.p.

Boek direct
6 uur
Kick Off Event Deluxe
 • Aankleding, Rode loper en Champagne
 • Licht, Geluid en Microfoon
 • Hapjes (3 rondes)
 • Keuze uit o.a. goochelaar, karikaturist of photobooth
 • Keuze uit o.a. dansers, show, vuurspuwers, 3D herinnering
 •  

€ 99,95 p.p.

Boek direct

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Beleef een uniek, feestelijk kick-off event

Een kick-off moet in het teken staan van een feestelijke project aftrap. Tevens is het een bijeenkomst om het projectteam en/of de klanten te enthousiasmeren. De locatie van het kick-off event wordt omgetoverd naar de perfecte zaal voor een aftrap bijeenkomst. Een goede plek voor de spreker met alle middelen die noodzakelijk zijn bij een eventuele presentatie. Het is vanzelfsprekend dat je goed kunt overleggen met je collega’s en/of klanten. De ruimte wordt dus niet ingedeeld als één grote zaal maar er zijn meerdere tafels waaraan overlegd kan worden.

Kick-off event organiseren

Een kick-off event legt de basis van jouw aankomende project. Het is een eventuele kennismaking met het projectteam en de klant. Een ideaal evenement om het project te presenteren en mensen te spreken. Het geeft de klant direct een goede impressie van een enthousiast bedrijf dat gedreven aan het project te werk gaat. Een enthousiaste projectgroep zorgt voor een succesvol eindresultaat!

Productlancering

Een nieuw product presenteren, altijd spannend! Het is natuurlijk wel een tof evenement om het nieuwe product voor te leggen aan de pers, partners, (potentiële) klanten en dergelijke. Alles wat nodig is voor de presentatie zal geregeld worden en aanwezig zijn op de locatie. De zaal wordt zo ingericht dat er achteraf de kans is om te netwerken met alle aanwezige personen.


Afsluitingsborrel

Voorafgaand aan het kick-off event worden er drankjes uitgedeeld aan de gasten. Nadat de spreker zijn zegje gedaan heeft is het tijd om te netwerken. Hierbij horen drankjes en hapjes. Deze zullen in rondes uitgedeeld worden aan de gasten om een gezellige sfeer te creëren. Je gasten zullen niet met lege handen komen te staan! Daarnaast zal er een muziekinstallatie geregeld worden met een leuke DJ om je gasten in de feeststemming te brengen. Een perfecte afsluiting van jouw kick-off event.

Een perfect kick-off event organiseer je bij Fundustry Adventures. Alle middelen voor het evenement worden geregeld en aangepast naar wens. Laat het organiseren maar aan ons over en maak een vliegende start met jouw nieuwe product of project.

Kick Off Event


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met alle centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €24,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo