Kinderfeestje Klimpark

Prijzen en tijdsduur

Klimpark kinderfeest
 • 1,5 uur klimmen
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

€ 17,50 p.p.1,5 uur

Boek direct
Klimfeestje incl. kindermenu box
 • 1,5 uur klimmen
 • Kindermenu box
 •  
 •  
 •  
 •  

€ 24,95 p.p.Meest verkocht

Boek direct


Een onvergetelijk kinderfeestje!

Klimpark vol adrenaline!

In ons super uitdagende adrenaline park, gaan de helden op een onvergetelijke missie! Tijden een kinderfeestje in het klimpark beklim je 3 attracties. Hoog tussen de bomen lijk je net op KingKong. Zijn jij en je vriendjes nergens bang voor? Ervaar dan de adrenalinekick in ons klimbos in Nijmegen.

Spannende attracties voor kinderfeestje in klimpark

Het klimpark kent veel spannende attracties om te beklimmen. Een parcours hoog tussen de bomen zit standaard in het kinderfeestjes pakket. Hierbij ga je over verschillende obstakels van boom naar boom. De kliminstructeur neemt je mee door het klimpark om alle attracties te laten zien. Vervolgens bepalen jullie samen welke adrenaline kick jullie aan gaan op grote hoogte.

Veiligheid voorop in het klimpark!

Onze instructeurs zijn een professionele training ondergaan. Ze weten precies wat wel of niet mag. Veiligheid is immers zeer belangrijk bij het klimmen! Ze nemen je mee door het hele klimpark en kunnen je elk moment weer naar beneden halen! Voor de zipline (High Voltage) geldt een 1.40 meter eis, te kleine/lichte personen kunnen niet aan de overkant komen.  

Klimpark gemaakt voor kinderen

Alle attracties in ons klimpark zijn zo gemaakt dat kinderen er veilig (mits voldaan aan veiligheidseisen) en soepel gebruik van kunnen maken. De een iets moeilijker dan de ander, maar zeker haalbaar! Met deze mogelijkheden ben je verzekerd van een leuke activiteit voor een kinderfeest! Dit kinderfeestje duurt 1,5 uur en is inclusief de huur van al het klimmateriaal.

Een compleet kinderfeestje!

Een gezellige afsluiting van het feestje doe je met een heerlijk pannenkoeken-menu en onbeperkte limonade! Laat de rommel maar staan, dat regelen wij! Het kinderfeestje wordt op deze manier helemaal verzocht tot in de puntjes! Bekijk hieronder onze upgrades!

Een kindermenu box als heerlijke afsluiter

Heb je geen zin in pannenkoeken of geen tijd om langer te blijven? Ga dan voor de Wilde Beestenbox! Een heerlijk kindermenu in een handige meeneembox. In de box zit friet, limonade, appelmoes, saus, snack naar keuze (frikandel, kroket of 5 kipnuggets) én een speeltje. Dat is nog eens een heerlijke afsluiter van jullie feestje!

100% Kidsproof

Bij Kidsproof.nl selecteren ze de leukste uitjes en adresjes in Nijmegen en omgeving. Met elke maand ongeveer 17.000 ouders die de site checken voor tips kijken ze bij Kidsproof persoonlijk naar de beste opties in de omgeving. Zo zijn de kinderfeestjes van Fundustry Events goedgekeurd als 100% kidsproof!

Kidsproof 100%


Eten & Drinken

Toon alle horeca

Om je kinderfeestje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je kinderfeestje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste kinderfeestjes vind je bij Fundustry!

Een kinderfeestje organiseer je bij Fundustry Events! Met vele centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle kinderfeestje. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een kinderfeestje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je kinderfeestje helemaal compleet te maken.


Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Dordrecht, Amsterdam, Apeldoorn en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De kinderfeestje bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle kinderfeestje zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze kinderfeestje of vraag een offerte aan om zelf een kinderfeestje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo