Kookworkshop

Culinaire Workshop

Italiaans, Japans of Hollands!
  • De lekkerste gerechten
€39,95
Boek direct

Fundustry Deal XXL

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffin
  • Culinaire Workshop
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Compleet pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Culinaire Workshop
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Daarom Fundustry!!!

 • 30+ coronaproof uitjes
 • Breed aanbod in 1,5m uitjes
 • Extra hygiëne maatregelen
 • Ruime outdoor locaties met
  tientallen meters per bezoeker
 • Altijd kosteloos verplaatsen


Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Deze bedrijven zijn al fan!

Intratuin
Douglas
Verkade

Culinaire workshop

Een keer iets anders koken dan normaal? Tijdens een culinaire workshop leer je de kneepjes van diverse binnen- en buitenlandse keukens. Een kookworkshop BBQ is zeer geschikt voor in de zomer, terwijl een kookworkshop sushi maken het hele jaar door kan. Liever Italiaans koken? Met een kookwedstrijd wordt het een spannende middag met je gezelschap.

Kookworkshop Sushi

Een Japanse kookworkshop waar je zelf sushi maakt. Ingrediënten snijden en verzamelen en een perfecte sushirol maken, daar draait het om tijdens deze culinaire workshop. Alle technieken en mogelijkheden worden besproken om de lekkerste sushi te maken. Op een bamboe matje een rol maken met zeewier, rijst en vulling. Vervolgens in stukjes snijden en uiteraard met een beetje sojasaus en wasabi het resultaat proeven aan tafel. De kookworkshop sushi maken bevat vooral vis- en groente gerechten.

Sushi Workshop

Kookworkshop BBQ

Een robuuste en mannelijke kookworkshop, maar zeker niet verboden voor stoere vrouwen. In de zomer staan we graag buiten rondom de barbecue. Daar worden de gerechten voorbereid, de sausjes gemaakt en is de tafel gedekt. Je leert verschillende grill technieken en krijgt extra informatie over de barbecues waarmee gewerkt wordt. Zo ontdek je een prachtige manier van buiten koken. De kookworkshop BBQ bevat vooral vlees gerechten, maar is zeker ook aan te vullen met vis en (meer) groenten.

BBQ Workshop

Kookworkshop vrijgezellenfeest

Een kookworkshop als vrijgezellenfeest is ideaal voor wie van lekker tafelen houdt. Niet alleen culinaire kookworkshops vallen hieronder, ook een typisch vrouwelijke cocktailworkshop. Mix de lekkerste drankjes en probeer diverse smaken te combineren. Tijdens de cocktail workshop leer je meer over cocktail technieken en welke smaken bij elkaar passen.

Uiteraard moet dit geproefd worden! De unieke combinaties doen je vast denken aan mooie herinneringen op een strand in Spanje of een gezellig terrasje in Frankrijk. Om de vrijgezel te verrassen kun je haar alle gemaakte cocktails laten proberen. Kan of mag iemand uit de groep niet drinken? Dan zijn de meeste cocktails ook in virgin-variant (zonder alcohol) te maken. Zo kan iedereen meegenieten van een heerlijke cocktail party.


Boek Culinaire Workshop

Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste workshops vind je bij Fundustry Adventures!

Een uitje organiseer je gemakkelijk bij Fundustry Adventures. Altijd een uniek uitje in de buurt!

Fundustry Adventures organiseert al jaren de leukste uitjes voor grote en kleine groepen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. Jij kunt zelfs een uitje volledig op maat samenstellen naar wens. Kies uit de tientallen activiteiten als workshops, shooting, gemotoriseerd of citygames en combineer dit met de lekkerste opties uit de horeca. Maak je uitje helemaal compleet zodat de hele groep een unieke dag zal beleven!

Met diverse locaties centraal gelegen in Nederland en België is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Alle locaties zijn goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeerplekken. Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden daar veel positieve reacties aan over. Mede door de ruime keuze van combinatie mogelijkheden.

Fundustry Adventures Logo