Prijzen en tijdsduur

Kids Lasergamen
 • Lasergamen Indoor of Outdoor
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

€ 19,95 p.p.1,5 uur

Boek direct
All-in Lasergamen
 • Lasergamen Indoor of Outdoor
 • Pannenkoeken of Pizza Menu + onbeperkt limonade
 •  
 •  
 •  
 •  

€ 27,50 p.p.2 uur

Boek direct


Een kinderfeestje om nooit te vergeten!

Paintballen is het perfecte kinderfeestje! De kinderen zijn lekker actief bezig op de prachtige velden. Fundustry Events beschikt over de mooiste locaties door heel Nederland en zelfs België. Er is daarom altijd een locatie in de buurt voor een onvergetelijk kinderfeestje. Bezoek één van onze locaties, zoals Amsterdam, Rotterdam of Harderwijk en maak het mee!

Voor jongens en meisjes!

De actie is volledig aanwezig maar de rommelige verf en de blauwe plekken van paintballen lekker niet! Je speelt unieke missies en games die we afstemmen op de helden van de dag! Het lasergamen duurt 1,5 uur en iedereen krijgt onbeperkte kogels.

De leukste speelvelden

Op onze spannende speelvelden kom je de vreemdste obstakels tegen. Oude auto’s, een vliegtuig, boten, een heel verlaten dorp en een gangenstelsel van buizen! Durf jij het aan op deze spannende speelvelden?

Uitdagend en veilig!

Natuurlijk is het wel belangrijk dat alles veilig verloopt, daarom is er professionele begeleiding bij het kinderfeestje. Dat zorgt er ook gelijk voor dat het feestje nog uitdagender wordt, want onze instructeurs zijn niet de makkelijkste! Het kinderfeestje lasergamen wordt afgesloten met boogschieten. De lasergame wapens en bogen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar het kan voorkomen dat de wapens als te zwaar worden ervaren. Het is goed hier rekening mee te houden afhankelijk van de deelnemers. De minimale groepsgrootte voor dit kinderfeestje is 8 kinderen.

Een compleet kinderfeestje!

Een gezellige afsluiting van het feestje doe je met een heerlijke pannenkoeken-menu en onbeperkte limonade! We zorgen ervoor dat de kinderen niet met lege maag naar huis gaan. Laat de rommel maar staan, dat regelen wij! Het kinderfeestje wordt op deze manier helemaal verzocht tot in de puntjes! Bekijk hieronder onze upgrades!

100% Kidsproof

Bij Kidsproof.nl selecteren ze de leukste uitjes en adresjes in Nijmegen en omgeving. Met elke maand ongeveer 17.000 ouders die de site checken voor tips kijken ze bij Kidsproof persoonlijk naar de beste opties in de omgeving. Zo zijn de kinderfeestjes van Fundustry Events goedgekeurd als 100% kidsproof!

Kidsproof 100%


Eten & Drinken

Toon alle horeca

Om je kinderfeestje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je kinderfeestje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste kinderfeestjes vind je bij Fundustry!

Een kinderfeestje organiseer je bij Fundustry Events! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle kinderfeestje. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een kinderfeestje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je kinderfeestje helemaal compleet te maken.


Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De kinderfeestje bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle kinderfeestje zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze kinderfeestje of vraag een offerte aan om zelf een kinderfeestje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo