Levend Monopoly

Levend Monopoly

Koop de hele stad!
  • Citygame Levend Monopoly
€29,95
Boek

Fundustry Deal XXL

Compleet pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Citygame Levend Monopoly
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Citygame Levend Monopoly
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Het levensechte spel voor jong en oud!

Programma

Bij aankomst op locatie staat een enthousiaste spelbegeleider klaar om jullie klaar te maken voor het spel. Er wordt een korte uitleg gegeven en dan kunnen jullie al meteen tegen elkaar gaan spelen. Tijdens het spel gaan jullie gewapend met een telefoontje, dobbelsteen en het speciale Monopoly bord op stap in de stad verdeeld in teams.

Elk team krijgt allerlei leuke opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Per stad verschillen de opdrachten. Een goed uitgevoerde opdracht levert straten op. De straten zijn net als in het bordspel veel waard en als de tegenstander jouw straat passeert, moet er natuurlijk huur betaald worden! Na een uur komen jullie bij elkaar om de straten op de beurs te kunnen verkopen aan elkaar. Zo kun je een complete straat bij elkaar verzamelen. Welk team het lukt om de meeste straten te kopen en de tegenstander blut te maken wint het spel.

Levend Monopoly Teamuitje

Beleef de levensechte versie van dit populaire spel tijdens een vrijgezellenfeestje, vrienden- en vriendinnenuitje of als teamuitje. Een superleuke activiteit om aan mee te doen als ieder soort uitje. Koop huizen en gebouwen en verover de straat. Kijk wel uit dat je niet direct naar de gevangenis moet!

Koop de straat van je dromen en ga ervandoor met de Levend Monopoly prijs!

Dit spel kan perfect worden gecombineerd met een lunch, diner of borrel. Vraag een offerte aan en geef je voorkeuren door. Fundustry organiseert graag jouw uitje op maat!


Boek Levend Monopoly

De leukste citygame boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

1,5 meter Citygame


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wil jij jouw eigen onvergetelijke dag samenstellen? Bekijk onze favoriete deals hier.

Fundustry Adventures Logo