Fundustry Apeldoorn: Gezellige indoorlocatie!

Fundustry Apeldoorn is een knusse binnenlocatie waar je diverse escaperooms kunt spelen. Ook een ideaal startpunt voor een leuke citygame én een gezellige locatie om samen met vrienden of collega’s een workshop te boeken. Keer op keer genieten van de diverse mogelijkheden bij Fundustry Apeldoorn.Adres & Contact

Nieuwstraat 163
7311 BN Apeldoorn
Telefoon 085-8888581
E-mail [email protected]

Reistijd vanaf

Deventer - 30 min
Harderwijk - 40 min
Arnhem - 45 min

Faciliteiten

  • Sfeervolle indoorlocatie
  • Capaciteit 150 personen
  • Centraal gelegen in NL

Gezellige indoorlocatie

Apeldoorn is een heerlijke locatie om te genieten samen met vrienden, familie en collega’s. Maak een keuze uit ons brede aanbod aan workshops, escaperooms en citygames en geniet volop. Een beetje spanning of toch een hilarische game, alles kan bij Fundustry Apeldoorn.


Meest populaire uitjes in Apeldoorn


Kaart van Apeldoorn


De beste uitjes vind je bij Fundustry Events!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met vele centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken.

Met meerdere centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Merksplas, Amsterdam, Apeldoorn en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met je collega’s? Dat kan! Fundustry heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! Ga na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel je eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart