Fundustry Dordrecht: Gezellige locatie!

Midden in Dordrecht vind je Fundustry Dordrecht, een locatie waar spanning en actie centraal staan. Op deze locatie speel je diverse spannende escaperooms. Ook is het een gezellige locatie voor culinaire en creatieve workshops. Liever een citygame starten? Super makkelijk, aangezien je midden in het centrum zit.Adres & Contact

Vest 108
3311 TX Dordrecht
Telefoon 085-8888581
E-mail [email protected]

Reistijd vanaf

Gorinchem - 25 min
Breda - 25 min
Rotterdam - 30 min

Faciliteiten

  • Indoorlocatie
  • Veel horeca mogelijkheden
  • Capaciteit 200 personen

Oneindige mogelijkheden

In Dordrecht maken wij voor al onze workshops gebruik van onze eigen inspirerende workshopruimte. In een gezellige sfeer en ruimte een workshop of game volgen tot en met maximaal 200 personen. Op deze locatie zijn ook aparte kamers, zogehete escaperooms. Hierin word je opgesloten met je grootste angsten. Durf jij de Escape Rooms in Dordrecht te betreden? Onze locatie is van alle gemakken voorzien. Geniet ook van onze vele horecamogelijkheden.


Meest populaire uitjes in DordrechtKaart van Dordrecht


De beste uitjes vind je bij Fundustry Adventures!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met vele centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken.

Met meerdere centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Merksplas, Amsterdam, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met je collega’s? Dat kan! Fundustry heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! Ga na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel je eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo