Men's Special

2 uur op wielen!
  • Quad rijden
  • Offroad rijden
€74,95
Boek direct

Men's Special XL

3 uur op wielen!
  • Quad rijden
  • Offroad rijden
  • Driften
€99,95
Boek direct

Fundustry TOP Deal

Compleet pakket!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Quad rijden
  • Extra 2 activiteiten naar Keuze*
  • Keuze uit BBQ of 3 gangen menu incl. onbeperkt drinken
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
klm
achmea

Een uitje alleen voor de echte mannen!

Mens Special

Je komt samen met je vrienden twee mannelijke activiteiten doen, namelijk quad rijden en offroad rijden. Snelheid, adrenaline, actie, avontuur en plezier. Dit zijn de kernwoorden van de Mens special. Met minimaal 5 deelnemers kunnen zowel kleine- als grote groepen langskomen. Ook is het ideaal als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Ook zin in een speciale mannendag, boek dan nu de Mens special!

Programma

Na aankomst op onze locatie wordt je ontvangen door een instructeur die in het kort verteld hoe de dag eruit zal zien. Vervolgens ga je richting ons speciale parcours om quad te rijden. Na wat korte instructies is het tijd om op de stoere quads te stappen en je vrienden te laten zien wie de baas is!

Na een intensief ritje quad rijden ga je vervolgens een grotere en ruigere auto instappen. In deze terreinwagen ga je offroad rijden. Overmeester de ene na de andere steile helling in een bosrijke omgeving. Tot slot is er de mogelijkheid om na te borrelen aan onze bar en verhalen uit te wisselen over de leuke ervaringen.

* Bij de Fundustry Top Deal kies je naast Quad rijden nog 2 (niet gemotoriseerde) activiteiten. Zo stel je zelf een afwisselend programma samen. Informeer naar de keuzemogelijkheden.

Voorbeeldprogramma

 • 14:00 – Ontvangst op onze locatie
 • 14:15 – Offroad rijden
 • 15:15 – Quad rijden
 • 16:15 – Afsluiting aan de bar

Boek Men's Special

Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart