Personeelsfeest en WKR

Daarom Fundustry!!!

  • 30+ coronaproof uitjes
  • Breed aanbod in 1,5m uitjes
  • Extra hygiëne maatregelen
  • Ruime outdoor locaties met
    tientallen meters per bezoeker
  • Altijd kosteloos verplaatsen

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Wat is de werkkostenregeling?

Op 1 januari 2015 is de werkkostenregeling ingegaan. Het is een regeling die toestaat dat 1,2% van het totale fiscale loon wordt besteed aan het personeel. Dit in de vorm van de ‘vrije ruimte’. Dit is te besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor jouw werknemers. Indien dit bedrag onder de toegestane 1,2% blijft, valt het binnen de vrije ruimte en kan het onbelast uitbesteed worden. Je kunt spreken van uitbetaling in nature naar jouw werknemers. Bij alle uitgaven boven die 1,2% vrije ruimte wordt 80% loonbelasting betaald.

De werkkostenregeling voor jouw uitje

Personeelsfeesten en bedrijfsuitjes vallen binnen de vrije ruimte van de werkkostenregeling. Het is dus van zaak dat de kosten van dit personeelsfeest of uitje onder de 1,2% van het totale fiscale loon blijven. Neem bijvoorbeeld een gemiddeld inkomen van €30.000 bruto, er kan dan 1,2% belastingvrij per persoon vergoed worden voor het personeelsfeest (€360). Bedragen die hierboven komen worden tegen 80% loonbelasting belast.

Shutterstock 195817031

Op eigen- of externe locatie?

Voor een personeelsfeest op eigen locatie geldt een nihilwaardering. Dit kan onbelast worden georganiseerd. De maaltijden vallen wel binnen de vrije ruimte, of als deze vrije ruimte op is moet er belasting over worden betaald. Voor maaltijden is er een normbedrag opgesteld van €3,30. Als de vrije ruimte op is wordt hier 80% loonbelasting over betaald.

Op een externe locatie valt een personeelsfeest wel onder belastbaar loon van de werknemer. De kosten vallen binnen de vrije ruimte. Wederom geldt als de vrije ruimte op is wordt er 80% loonbelasting betaald. Voor maaltijden geldt hetzelfde als voor een personeelsfeest op eigen locatie.


Meer over WKR?

Meer vragen over het organiseren van een personeelsfeest met de werkkostenregeling? Neem contact met ons op en wij geven advies over jouw toekomstige personeelsfeest. Op zoek naar een op maat gemaakt personeelsfeest of bedrijfsuitje? Neem dan een kijkje naar onze verschillende personeelsfeesten of bedrijfsuitjes! Beleef een onvergetelijk uitje samen met Fundustry Adventures!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo