Powerkiten

Powerkiten

Basis deal

Powerkiten om uit te proberen
 • Deze deal bevat
  • Professionele vliegers
  • Gecertificeerde begeleiding
  • Uniek uitje
  • 2 uur
  • Heerlijk diner
€34,95

Powerkiten dinnerdeal

Meest gekozen deal
 • Deze deal bevat
  • Professionele vliegers
  • Gecertificeerde begeleiding
  • Uniek uitje
  • 2 uur
  • Heerlijk 3 gangen diner
€69,95

Expeditie Robinson

Wil je liever iets anders?
 • Dit arrangement bevat
  • 4 uitdagende activiteiten
  • Expeditie Robinson ervaring
  • 2,5 uur
34,95

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
Klm Fan
achmea

Powerkiten

Avontuurlijk uitje!

Geweldig hoge sprongen maken of de vetste trucs leren in de lucht? Dat kan met het actieve avontuurlijke uitje powerkiten van Fundustry Events. Wil jij het snelste bewegen over het strand of lekker uitwaaien met je vlieger? Fundustry Events heeft voor ieder wat wils, kies uit ons gevarieerde keuze aan actieve uitjes. De spanning in combinatie met relaxen maakt het een onvergetelijke stranddag voor jong en oud. Liever vliegeren op techniek? Speel verschillende spelvormen om uw techniek op de proef te stellen. Voor gevorderde powerkiters hebben we aparte en meer uitdagende spelvormen klaar staan met een professionele instructeur die u uiteraard begeleid. Voor de waaghalzen sluiten we af met een sprong en trucjes.

Spanning en rust op het strand

Powerkiten is een leuk avontuurlijk uitje voor iedereen die actie op het strand zoekt. We beschikken over verschillende vliegers zodat iedereen plezier kan hebben op het strand. Voor degene die een race of trucjes willen doen is er altijd een enthousiaste instructeur die dit met je wilt gaan beoefenen. Het is de ideale afwisseling tussen strand, zee en actie. In de 2 uur leren wij iedereen powerkiten of vliegeren op het strand met als afsluiting het leren van een sprong voor de liefhebbers. Wie kan er het hoogste springen of wie is het snelst over de finish?


Teambuilding

Powerkiten is goed geschikt voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of gewoon gezellig met je vrienden. Bouw aan je teambuilding tijdens de spellen of versla elkaar in de race, dit uitje zorgt voor gegarandeerd plezier. Deze activiteit is gezellig met elkaar en tegen elkaar. Je kan je met Powerkiten heerlijk vermaken of inspannen voor de winst. Wie weet de koning van het strand te worden? En wie de meester in de lucht? Speel nu tegen elkaar tijdens de Powerkite spellen en laat aan je vrienden of collega’s zien wie de beste is.


Het leukste dagje uit vind je bij Fundustry!

Een dagje uit organiseer je bij Fundustry Adventures!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes in Nederland en België. Bij Fundustry sta jij altijd centraal, we vragen naar de wensen en wij maken een uitje geheel op maat. Door ons gevarieerde en uitgebreid aanbod van leuke uitjes is het geschikt voor iedereen van jong tot oud. Ook biedt Fundustry Adventures uitgebreide horeca mogelijkheden aan om je uitje helemaal compleet te maken.

Al 10 jaar verzorgen wij de leukste uitjes door heel Nederland en België. Doordat we door heel het land zitten is er altijd een uitje bij jou in de buurt. Van avontuur tot relaxen, bij Fundustry Adventures is het allemaal mogelijk. We denken graag mee met u voor een geheel verzorgde dag inclusief eten. Geen uitje of suggestie is bij ons te gek!

Fundustry bied de perfecte locaties aan voor jou uitje. Het powerkiten kan op de mooie locaties Scheveningen en Kijkduin, deze stranden zijn geschikt voor ontspanning en jouw avontuur. Het programma zou bestaan uit ontvangst met een drankje en een uitleg van onze professionele instructeur. Na de uitleg zullen we met de instructeur het strand opgaan en kan de fun en uitdaging beginnen!

Stel je eigen toffe uitje samen met een heerlijk 3 gangen-diner of één van onze combi-deals, neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Alle uitjes zijn inclusief groepsfoto en begeleiding. Voeg de horecamogelijkheid toe tot je uitje, zoals een aangeklede lunch, en je hebt een onvergetelijke dag met veel fun en avontuur.

Fundustry Adventures Logo