• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Shooting Day boeken

Shooting Day Indoor Paintball Rotterdam Shooting Day Rotterdam

Daag je vrienden uit bij dit te Gekke Paintball Toernooi!
Tijdens dit 3 uur durende toernooi zijn je kogels inbegrepen en geniet je van een drankje. Bedenk de beste tactieken, vind de beste plek op het veld en ga er helemaal voor.
Zit jij in het winnende team? Reserveren kan al vanaf 1 persoon.

  • Vanaf 1 of 2 personen!
  • Incl. kogels
  • Gratis drankje
  • Tijdsduur 3 uur
  • Maar €35,- p.p.
  • Vanaf 18 jaar
  • Geschikt voor iedereen

4.5/5 (10 reviews)

Hoe ziet jouw paintball uitje er uit?

Zodra jij op jouw paintball locatie aankomt, ontvang jij je consumptiemunt en vul jij jouw deelnemersverklaring in. Nadat jij bent ingedeeld, start je met het aantrekken van de beschermende overall, ontvang je je wapen en masker en krijg je een duidelijke uitleg over je komende paintball activiteit. Tijdens dit toernooi speel je meerdere rondes, elk spel duurt ongeveer 15 minuten en na de game kun je even kort pauze nemen om je wapen bij te vullen en om op adem te komen. Na je paintball uitje zit je vol verhalen en kun je perfect afsluiten met een hapje en een drankje.

Reviews

Heel leuk terrein en zeer vriendelijk bediening! Goed ontvangen door heel het team. Het paintballen is ook zeker de moeite met een heel toffe uitleg van Stijn en Desiree, super om hen in het team te hebben!!

Anthes
2 jaar ago

Super leuke dag gehad met paintball en archery tag. Daarna BBQ. Goed en leuk begeleidt door Niels.

Erwin
2 jaar ago

Onwijs leuke dag gehad. Goede sfeer en een leuke team aan begeleiders. Echt een aanrader voor het airsoften of paintballen. Tot de volgende keer!

Hans
2 jaar ago

Met een grote vriendengroep een leuke dag gehad bij Fundustry. Een arrangement geboekt, zodat we voor een mooie prijs konden lasergamen en paintballen. Als heerlijke afsluiter een BBQ! Een geslaagde dag en we komen zeker nog eens terug!

Lucas
2 jaar ago

Een te gek vrijgezellenfeest georganiseerd voor mijn kameraad bij Fundustry. De Alpha Challenge gedaan met de groep, dus paintballen, archery tag en Highland games. Wat een lol, maar ook fanatisme onderling! Gelukkig heeft iedereen het overleefd en kon de bruiloft gewoon doorgaan! Bedankt voor de goede service!

Sam
2 jaar ago

Superleuk bedrijfsuitje gehad samen met mijn collega's! Eerst even iedereen flink pijn laten lijden met paintball en daarna een lekkere burger met pilsje gehad! Een leuk uitje gehad!

Sander
2 jaar ago