Themafeest Bedrijfsfestival

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Prijzen en tijdsduur

5 uur
Themafeest
 • Onbeperkt drinken
 • Hapjes (3 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Feest thema naar keuze
 •  
 •  

€ 49,95 p.p.

Boek direct
6 uur
Themafeest XL
 • Onbeperkt drinken
 • Hapjes (3 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Feest thema naar keuze
 • Walking Dinner
 •  

€ 74,95 p.p.

Boek direct
6 uur
Themafeest XXL
 • Onbeperkt drinken
 • Inclusief onbeperkt cocktails
 • Luxe hapjes (5 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Entertainment naar keuze (2 soorten)
 • Walking Dinner

€ 99,95 p.p.

Boek direct

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Bedrijfsfestival Entertainment

Omdat het bedrijfsfestival niet op een thema gebaseerd hoeft te zijn kan het helemaal naar wens samengesteld worden. Het terrein zal helemaal omgetoverd worden tot een waar festival. Dit betekent dat er een podium wordt opgebouwd met muziek, daarbij zal er een top DJ aanwezig zijn die de beste hits draait voor jou en je collega’s. De gasten krijgen festival bandjes om direct in de sfeer te komen. Versieringen worden helemaal naar wens geplaatst. Wil je liever een tuinfestival met lichtjes en slingers of ga je voor een lichtshow bij de Main Stage?

Silent disco

Een erg leuke toevoeging aan je bedrijfsfestival is een Silent Disco. Los van je Main Stage is er dan nog een plek om lol te hebben met je collega’s. Iedereen krijgt een koptelefoon met een keuze uit verschillende kanalen. Niet iedereen zal dus dezelfde muziek te horen krijgen! Dit geeft een ontzettend grappig effect waar iedereen nog lang over door zal praten. Andere ideeën voor een toevoeging aan je bedrijfsfestival? Laat het weten en we zorgen dat het aanwezig zal zijn.

Audience Band Celebration 2240771 (1)

Hapjes en drankjes

De hapjes en drankjes op je bedrijfsfestival maken ook de sfeer. Er zullen meerdere foodtrucks aanwezig zijn met de lekkerste hapjes. Houden je collega’s van Belgische wafels of is een vette hap in de vorm van een Hamburger foodtruck beter? Drankjes zullen beschikbaar zijn bij de bar, uiteraard onbeperkt! We willen niet dat jouw gasten zonder drinken komen te staan. Ook kan je er voor kiezen een cocktailbar te laten komen. Een cocktail drinken op een festival is natuurlijk wel erg lekker!

Photobooth

Een photobooth op jouw bedrijfsfestival zorgt voor leuke foto’s die de gasten vervolgens mee naar huis kunnen nemen. Dit zorgt ervoor dat de gasten het festival niet snel zullen vergeten. Er zullen dan leuke attributen beschikbaar zijn om gekke foto’s mee te maken. Zie jij je collega’s al gekke foto’s maken in hun leukste festival outfits?


Bedrijfsfestival Themafeest

Bij Fundustry Adventures organiseren we het leukste themafeest voor jouw bedrijf. Neem je collega’s mee naar je eigen festival. Door de vele decoraties en attributen die een festival bevat weet je zeker dat jouw bedrijfsfestival onvergetelijk wordt! Laat het organiseren maar aan ons over en geniet van een perfect themafeest.

Op enkele locaties kan er in bepaalde seizoenen sprake zijn van een meerprijs.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met alle centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €24,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo