Themafeest Black & White

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Prijzen en tijdsduur

5 uur
Themafeest
 • Onbeperkt drinken
 • Hapjes (3 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Feest thema naar keuze
 •  
 •  

€ 49,95 p.p.

Boek direct
6 uur
Themafeest XL
 • Onbeperkt drinken
 • Hapjes (3 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Feest thema naar keuze
 • Walking Dinner
 •  

€ 74,95 p.p.

Boek direct
6 uur
Themafeest XXL
 • Onbeperkt drinken
 • Inclusief onbeperkt cocktails
 • Luxe hapjes (5 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Entertainment naar keuze (2 soorten)
 • Walking Dinner

€ 99,95 p.p.

Boek direct

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Black & White Entertainment

De zwart-witte elementen gecombineerd met een klein beetje glamour bepalen de sfeer van jouw themafeest. De zaal wordt redelijk donker aangekleed met daar in stralend witte tafels en stoelen. Alles zal zwart-wit aangekleed worden van bekers, tafelkleden en rietjes tot aan ballonnen en slingers toe. Omdat de gasten in het zwart met wit gekleed zullen komen, zal dit ook het geval zijn bij de bar mannen en vrouwen. De muziek is geregeld en de DJ draait de lekkerste hits voor jou en je collega’s of vrienden.

Celebration Crowd Dancing 2962403

Black light party

Een goede toevoeging aan je themafeest is de dansvloer een black light thema maken. De witte elementen van de mooie outfits van je gasten zal erg goed opvallen in het black light. Daarnaast zullen er neon drinkglazen aanwezig zijn en glow in the dark attributen die het Black & White themafeest toch veel kleur laat zien. Zie jij je collega’s of vrienden al met glow sticks zwaaien?

Hapjes en drankjes

De hapjes en drankjes vallen natuurlijk ook in het thema. Zo zal er een hapjes tafel aanwezig zijn met de lekkerste zwart-wit hapjes. Denk hierbij aan marshmallows, Oreo koekjes, cake met zwarte kleurstof en natuurlijk chocolade, uiteraard in het zwart-wit. De drankjes zullen ook aansluiten op de black lights. Zo is een cocktail met tonic erg leuk aangezien het oplicht in het donker. Ook kunnen er neon ijsblokjes worden gebruikt voor een erg leuk effect.

Photobooth

Een photobooth is altijd een goed idee voor ieder themafeest. De black lights met glow in the dark sticks maken hilarische foto’s. Bij de photobooth liggen natuurlijk meerdere zwart-wit en neon attributen om mee op de foto te gaan. De gasten zullen het erg leuk vinden om deze foto’s mee naar huis te nemen!


Black and White Themafeest

Bij Fundustry Adventures organiseren we het leukste Black & White themafeest helemaal naar wens. Een Black & White themafeest met de black lights zorgen voor een perfect themafeest voor iedereen. Laat het organiseren maar aan ons over en geniet van je onvergetelijke Black & White themafeest!

Op enkele locaties kan er in bepaalde seizoenen sprake zijn van een meerprijs.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met alle centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €24,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo