Themafeest Caribbean Night

Prijzen en tijdsduur

5 uur
Themafeest
 • Onbeperkt drinken
 • Hapjes (3 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Feest thema naar keuze
 •  
 •  

€ 49,95 p.p.

Boek direct
6 uur
Themafeest XL
 • Onbeperkt drinken
 • Hapjes (3 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Feest thema naar keuze
 • Walking Dinner
 •  

€ 74,95 p.p.

Boek direct
6 uur
Themafeest Deluxe
 • Onbeperkt drinken
 • Inclusief onbeperkt cocktails
 • Luxe hapjes (5 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Entertainment naar keuze (2 soorten)
 • Walking Dinner

€ 99,95 p.p.

Boek direct

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Caribbean Entertainment

De gasten zullen ontvangen worden met een bloemenkrans om alvast in de sfeer te komen. De zaal wordt omgetoverd tot een tropisch paradijs. De versieringen zullen je laten vergeten dat je in Nederland staat. Overal planten en palmbomen waar zelfs de kokosnoten op de grond liggen. Er worden leuke zitjes door de zaal heen gemaakt waar je gasten kunnen relaxen in strandstoeltjes. Dit keer geen DJ maar een Caribische band die de zaal op zijn kop zal zetten. Zie jij je collega’s al dansen op Caribische muziek? Misschien wel met de leuke danseressen die de gasten mee nemen in het thema.

Brazil Cariwest Carnival 48796

Hapjes en drankjes

De hapjes en drankjes zullen volledig aansluiten op het thema. Los dat ze geserveerd worden door hele leuke serveersters is het ook nog eens lekker! Er zal een buffet aanwezig zijn met tropische gerechten zoals frisse wraps en grote fruitschalen. Zo zal er ook fruit uitgedeeld worden en hapjes met bladerdeeg. De drankjes zijn misschien wel het belangrijkst op een Caribisch feest. Zo zal er en cocktailbar zijn waar je de lekkerste cocktails kunt drinken. Probeer bijvoorbeeld eens de ‘Pina Colada’. Wil je zelf cocktails leren maken voorafgaand aan het feest? Het kan bij Fundustry Adventures.

Caribische spelletjes

Spelletjes kunnen niet ontbreken op een themafeest. Zo zijn er de leukste spelletjes op jouw feest aanwezig in het thema van de Caribbean Night. Grappige spelletjes zoals Caribbean twister of bananen vangen. Wat een absolute must is op jouw themafeest is het limbodansen. Dit sfeervolle spel is geschikt voor iedereen en past perfect in het tropische thema.

Photobooth

Een leuke toevoeging aan je themafeest is een Caribbean style photobooth. Er zullen dan veel attributen beschikbaar zijn waar jij en je collega’s of vrienden erg grappige foto’s kunnen maken. De gasten zullen dit erg leuk vinden om later terug te kijken. Zie jij bijvoorbeeld jezelf al met een aap op de foto staan?

Een tropisch kleinigheidje

We geven een kleinigheidje mee aan de gasten als klein aandenken aan het Caribbean night themafeest. Dit zal een leuke bloemenketting of een sleutelhanger in de vorm van een palmboom zijn. De gasten zullen door de avond zelf en het kleinigheidje jouw themafeest niet snel meer vergeten.


Caribbean Night Themafeest

Bij Fundustry Adventures organiseer je het leukste Caribbean night themafeest. Neem je collega’s of vrienden mee naar een tropisch feest. Door de vele decoraties en attributen weet je zeker dat jouw Caribbean night themafeest bij iedereen in de smaak valt. Laat het organiseren maar aan ons over en geniet van jouw themafeest.

Op enkele locaties kan er in bepaalde seizoenen sprake zijn van een meerprijs.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met alle centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €24,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo