De Leukste Quizvragen Voor Een Vrouwen Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenquiz

Het is een erg leuke sfeermaker om tijdens een vrijgezellenfeest een vrijgezellenquiz te doen! Na het doen van deze vrijgezellenquiz, weten jullie wie de meeste sappige details weet over de vrijgezel. Buiten dat het leuk is om te kijken wie het meeste over de vrijgezel weet, is het natuurlijk ook hilarisch om oude gênante gebeurtenissen weer even een keer naar boven te halen.

Bedenk een aantal leuke vragen die je in de quiz gaat verwerken en zorg er vervolgens ook voor dat de vrijgezel vooraf de antwoorden geeft op deze vragen. De rest van de groep mag deze antwoorden natuurlijk niet weten, alleen de bedenker van de quiz en de vrijgezel zelf.

Vrijgezellenquiz

Vrijgezellenquiz in coronatijd

Je kunt de quiz ouderwets op papier doen, maar het is ook erg leuk om hem via kahoot.it te doen. Via deze site kan iedereen de quiz op haar telefoon spelen en wordt de tussenstand automatisch bijgehouden. Het is ook van belang dat je zo snel mogelijk antwoord geeft. Degene met het snelste antwoord, krijgt de meeste punten! Aan het einde van de quiz, is het ook erg leuk om de eerste, tweede en derde persoon een prijs te geven en de persoon die als laatste is geëindigd een straf te laten uitvoeren! Dit kan allemaal digitaal natuurlijk, zolang je maar een beetje creatief bent.

In deze tijd zijn veel huwelijken uitgesteld, en dus ook het vrijgezellenfeest. Hadden jullie al een feestje gepland dan is het leuk om op die dag de vrijgezel alsnog te verrassen met deze digitale quiz. Naast een quiz kun je ook verschillende opdrachten voor de vrijgezel uitzoeken. Veel hiervan kan ze thuis uitvoeren, terwijl het misschien toch een beetje gênant is.

Vrijgezellenquiz

Quizvragen

Hieronder vind je de top 20 leukste vragen voor een vrijgezellenquiz!

 1. Wat was de naam van haar eerste vriendje?
 2. Wat is haar vreemdste gewoonte?
 3. Wat is het eerste wat ze doet als ze wakker wordt?
 4. Wat vonden haar ouders van haar eerste vriendje?
 5. Wat was de naam van haar eerste huisdier?
 6. Hoelang heeft ze al een relatie met haar verloofde?
 7. Wat was haar eerste bijbaantje?
 8. Wat is het gênantste wat ze ooit heeft gedaan?
 9. Waar schaamt ze zich voor?
 10. Wat is volgens haar, haar slechtste eigenschap?
 11. Hoe zou ze heten als ze een jongentje was geweest?
 12. Waar was ze vroeger bang voor?
 13. Wat is haar lievelingskleur?
 14. Op welke leeftijd had ze voor de eerste keer seks?
 15. Met wie was haar eerste zoen?
 16. Hoe vaak gaat ze gemiddeld per dag naar de wc?
 17. Waar ziet ze wekelijks het meest tegen op?
 18. Wat vindt ze het vieste om te eten?
 19. Waar heeft ze een hekel aan?
 20. Wat vindt zij het vervelendste aan haar verloofde?

Vrijgezellenfeest vieren op locatie

Wil je een vrijgezellenfeest vieren in een grote stad? Dan kun je terecht op onze volgende pagina’s:


Quiz bij Fundustry

Hebben jullie nou geen zin om zelf een vrijgezellenquiz te organiseren? Dan kunnen jullie ook een geheel verzorgde vrijgezellenquiz doen bij Fundustry Adventures! Klik op deze link en zie wat de mogelijkheden zijn!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo