VR Escape Game: Hotelmoord

VR Escape Game Hotelmoord

2 uur
  • VR Escape Game Hotelmoord
€34,95
Boek

Fundustry Deal XXL

2 leuke activiteiten incl. BBQ!
  • Ontvangst met koffie & muffin
  • VR Escape Game Hotelmoord
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • VR Escape Game Hotelmoord
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen."Deze bedrijven zijn al fan!"

Achmea
klm
Kpn Final

Wie heeft de moord in het hotel gepleegd?

Zet de VR-bril op en ervaar de wonderlijke wereld van Virtual Reality! Tijdens de leukste VR-dinergames beleef jij samen met je vrienden, familie of collega’s een unieke ervaring. Los verschillende raadsels en opdrachten op terwijl je geniet van een heerlijk 3-gangendiner! Iedereen heeft een rol tijdens de VR dinergames. Het is jouw beurt om de raadsels op te lossen, je zet de VR bril op en kijkt gefascineerd om je heen. Je hoort iedereen wat roepen en probeert dit te linken aan het spel. Werk samen en begeleid elkaar door de verschillende opdrachten. Geniet samen van een super tof uniek uitje samen met Fundustry Adventures! 


Boek VR Escape Game Hotelmoord

Dit allemaal onder het genot van verrukkelijk eten en drinken. Jullie worden ontvangen op locatie door een van onze enthousiaste begeleiders. Terwijl je geniet van een drankje zal de begeleider precies uitleggen hoe de VR bril werkt en hoe de avond eruit zal komen te zien. Vervolgens gaan jij en jouw gezelschap in verschillende rondes proberen om de moord op te lossen. Elke ronde wordt afgewisseld met een overheerlijk gerecht. Jullie zullen verschillende puzzels moeten oplossen. Iedere ronde zal er een teamlid in VR zijn om instructies te geven aan de rest van zijn team! Dit betekent dat iedereen continu bezig is. Weten jullie de moordenaar te achterhalen?


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wil jij jouw eigen onvergetelijke dag samenstellen? Bekijk onze favoriete deals hier.

Fundustry Adventures Logo