Canvas Tassen

Canvas Tas

Zelfgemaakte Accessoire!
  • Workshop Canvas Tas
€34,95
Boek direct

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Workshop Canvas Tas
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of Kipmenu incl. 2 drankjes
€79,95

Fundustry TOP Deal

Compleet pakket!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Workshop Canvas Tas
  • Extra 2 activiteiten naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of Kipmenu incl. onbeperkt drinken
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Intratuin
Douglas
Verkade

Canvas Tas bedrukken

In kleine oplage een canvas tas bedrukken is soms lastig, ga daarom voor een workshop waarbij je zelf een unieke canvas tas kunt maken. Je kunt de tas personaliseren door je naam of logo erop te stempelen. Maar ook verschillende patronen schilderen is mogelijk met alle kleuren verf.

Zwart/wit of in kleur, met quotes of woordgrapjes. Een canvas tas helemaal naar eigen wens. Een nieuw DIY project om samen met je vrienden of vriendinnen aan te beginnen. Wij helpen je door voor stevige canvas tassen te zorgen. Tijdens de workshop zijn diverse sjablonen aanwezig en heel veel kleuren verf. Let er op dat de verf goed hecht aan canvas, dus mogelijk ook aan jouw kleren. Aanrader om niet je nieuwste setje aan te trekken.

Canvas Tas

Canvas Tas Vrijgezellenfeest

Roze, glitters of schuine teksten, perfect voor een vrijgezellenfeest! Samen een middagje creatief aan de slag samen met de vrijgezel? Kies voor deze schilder workshop waar iedereen aan deel kan nemen. Ook gaat iedereen tevreden naar huis met een gepersonaliseerde canvas tas. Een uniek exemplaar dat je niet overal kunt laten bedrukken.

DIY met je eigen naam, gekke uitspraken of mooie afbeeldingen die passen bij een bruiloft. Druk met sjablonen de lijnen voor champagne glazen, ringen of duifjes en maak het kunstwerk af door de namen en trouwdatum erbij te schilderen. Dit is slechts een voorbeeld, alles is mogelijk, laat vooral je creatieve brein aan het werk en volg je gevoel.

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt. Tijdens de workshop heeft ieder een eigen zit/staplek met voldoende ruimte om zich heen om de creativiteit los te laten.


Canvas Tas Boeken


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Antwerpen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo