Ibiza Armbandjes

Ibiza Armbandjes

Zomerse accessoire!
  • Workshop Ibiza Armbandje
€34,95
Boek

Fundustry Deal XXL

Compleet pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffin
  • Workshop Ibiza Armbandje
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Workshop Ibiza Armbandje
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Armband Ibiza Style

Ibiza, zomer, bohemian, deze begrippen doen je vast denken aan een prachtig strand op een warme zomerdag. Wat is er nou leuker dan er kleurrijk bij lopen in ibiza style?! Maak zelf diverse armbandjes of draag ze als enkelbandjes en waan je helemaal in deze zomerse stijl. Touwtjes knopen en draaien en aanvullen met hangertjes, bedeltjes, kraaltjes of schelpjes. Een prachtige zelfgemaakt ibiza armbandje is een aanvulling op je outfit.

DIY Ibiza Armband

Tijdens de workshop ibiza armband maken ga je samen met je vriendinnen aan de slag om de mooiste creaties te maken. Ibiza armbandjes worden gemaakt van een stevig soort touw dat toch prettig zit aan je pols. Een armbandje moet geknoopt of gedraaid worden met speciale technieken. Dit leer je tijdens de workshop. Kies de kleuren die bij jou passen en maak een match met de diverse hangertjes. Maak een ibiza armband met kralen of schelpen en maak je eigen stijl compleet.

Workshop Ibiza Armband

DIY Ibiza armbandjes kun je ook weggeven als vriendschapsarmbandjes, of maak een stoere variant en geef deze aan je vriend cadeau. Ook leuk is het om de armbandjes iets groter te maken en ze te dragen als enkelbandjes. De ibiza armbandjes worden gemaakt met een speciale schuifknoop zodat je ze makkelijk af en om kunt doen.

Creatieve workshop

Een creatieve workshop is leuk voor iedereen, ook als je zelf nog niet heel creatief bent. Tijdens een workshop wordt deze onontdekte kant in je naar boven gehaald. Je zult merken dat een creatieve workshop heel ontspannen werkt en dat je uiteindelijk met een prachtig resultaat naar huis gaat.

Een workshop is leuk om te doen tijdens een vrijgezellenfeest. Alle vrouwen bij elkaar om er samen een gezellige middag van te maken. Samen aan de slag met touwtjes en kralen om ibiza armbandjes te maken, of pak een kwast en naald en draad erbij en maak een bijpassende ibiza tas of ibiza hoed. Met verf, strikjes, lovertjes en franjes pimp je zo als je zomerse accessoires tijdens een creatieve workshop.


Boek Ibiza Armbandjes


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wil jij jouw eigen onvergetelijke dag samenstellen? Bekijk onze favoriete deals hier.

Fundustry Adventures Logo