Ibiza Tas

Ibiza Tas

Zomerse accessoire!
  • Workshop Ibiza Tas
€34,95
Boek

Fundustry Deal XXL

Compleet pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffin
  • Workshop Ibiza Tas
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Workshop Ibiza Tas
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

DIY Ibiza Tas

Maak gebruik van verf, naald, draad en diverse hangertjes en lovertjes om je ibiza tas te pimpen. Versieren met leuke patronen of afwerken met gekleurde franjes. Het kan allemaal tijdens de workshop ibiza tas maken. Kies zelf de leukste knutsels en frutsels uit om je rieten tas te pimpen.

Boho Ibiza Tas

Helemaal in Ibiza style het strand op kan nu met een zelfgemaakte bohemian ibiza tas. Zo kun je jezelf laten zien tijdens de zomerse dagen. Show je accessoire aan iedereen. Liever een andere zomer accessoire dan een boho ibiza tas? Bekijk dan eens de workshops ibiza hoed, ibiza armbandjes of ibiza slippers. Of maak een combinatie en steel de show op het strand!

Creatieve workshop vrijgezellenfeest

Een creatieve workshop is leuk voor 2 personen, maar ook om met een groep vrouwen te doen. Daarvoor is de workshop ibiza tas zeer geschikt, samen deel je de versiersels en wissel je ideeën uit. Met een vrijgezellenfeest kun je de vrijgezel verrassen en samen sparren over wat er op de tas moet komen. Een geschenk dat de vrijgezel en alle andere dames gemakkelijk mee naar huis kunnen nemen om te gebruiken op een stranddagje.

Een creatieve workshop volgen met vriendinnen is een goede aanvulling voor een vriendinnen dag waar je ongeveer een dagdeel aan kwijt bent. Ieder krijgt zijn eigen tas en na wat brainstormen en schetsen ga je aan de slag. Verf patronen op de tas of ga met naald en draad aan de slag. Bevestig strikjes, lovertjes of zelfgemaakte franjes aan je tas. Een zomerse accessoire die je nog lang zal herinneren aan deze gezellige middag.


Ibiza Tas Boeken


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Antwerpen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wil jij jouw eigen onvergetelijke dag samenstellen? Bekijk onze favoriete deals hier.

Fundustry Adventures Logo