Koeien Beschilderen

Koe Schilderen

Bonte Koe Workshop!
  • Workshop Koe Schilderen
€34,95
Boek

Fundustry Deal XXL

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffin
  • Workshop Koe Schilderen
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Compleet pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Workshop Koe Schilderen
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Koe Schilderen Workshop

Ben jij creatief, en misschien ook een beetje gek? Kom dan te gekke koeien beschilderen tijdens deze creatieve workshop! De leukste kleuren, patronen en voorbeelden liggen voor je klaar. Je kunt jezelf helemaal laten gaan en je koe naar eigen inzicht beschilderen. Een 3D koe van papier maché is leuker dan een plat schilderij. Deze gadget kun je thuis vol trots laten zien aan je bezoek. Plaats hem op een prominente plek in de kamer en geniet dagelijks van je gekke beschilderde koe.

Papier maché koe

De koe is gemaakt van papier maché en kan een goede laag verf weerstaan. Je kunt kiezen voor een basiskleur of je gaat direct op de ondergrond aan de slag. De koeien zijn lichtbruin en oneffen, dat is de uitdaging tijdens deze workshop. De verf hecht goed aan de koe, maar kijk ook uit met je kleren. Advies is om niet je nieuwste setje aan te trekken.

Grote koe schilderen bedrijfsuitje

Ben je met je afdeling of hele bedrijf klaar voor een te gek bedrijfsuitje? Informeer dan naar de mogelijkheden om een levensgrote koe te beschilderen. Een prachtexemplaar dat goed zal staan in de hal of kantine van je bedrijf. Een uniek bedrijfsuitje waarbij iedereen zijn of haar creatieve kant kan laten zien. Deze gezellige middag wordt vereeuwigd op een levensgrote koe.

Een kleine koe beschilderen is ook perfect als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Zo maakt ieder zijn eigen creatie en kan die ook zelf mee naar huis nemen. De ‘kleine’ koe is een beeldje van ongeveer 35 cm dat zich graag op een creatieve manier laat bedekken met verf.


Koe Schilderen Boeken


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Antwerpen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo