Prijzen en tijdsduur

3 uur
Parfum & Bodyscrub basis
 • Uniek Parfum
 • Heerlijke Zeep
 • Geurige Bodyscrub
 • Incl. materialen
 • Professionele begeleiding + groepsfoto
 •  

€ 34,95 p.p.

Boek direct
3 uur
Parfum & Bodyscrub extra
 • Uniek Parfum
 • Heerlijke Zeep
 • Geurige Bodyscrub
 • Incl. materialen
 • Grand dessert plan
 • Professionele begeleiding + groepsfoto

€ 47,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

De parfum & body workshop staat geheel in het teken van geuren!

Ga aan de slag met het maken van parfum, bodyscrub én zeep.
De workshop is geschikt voor alle soorten uitjes, zoals vriendinnenuitjes of bedrijfsuitjes.

Je maakt alles zelf op basis van persoonlijke smaak en voorkeur van geuren. Er wordt goed de tijd genomen om verschillende aroma’s te ontdekken zodat je een eigen smaakt ontwikkelt. Nadat je weet welke geuren jouw voorkeur hebben ga je beginnen.

Iedereen maakt een parfum volledig naar eigen smaak. De parfum komt in een flesje van 10 milliliter en is overal mee naar toe te nemen. Elke parfum is uniek.

Ook maakt iedereen voor zichzelf een heerlijke sugar bodyscrub waarbij je kan kiezen uit de geuren roos, vanille of kokos.

Gezamenlijk wordt er een grote cake zeep gemaakt. De zeep ligt tijdens de rest van de workshop in de koelkast/diepvries om uit te harden. Wanneer deze klaar is wordt voor iedereen een deel afgesneden en kan die mee naar huis voor eigen gebruik of als cadeau. Uiteraard is er folie aanwezig om de zeep in in te pakken.

De workshop staat volledig in het teken van geuren, maar ook gezelligheid is belangrijk.

Workshop op eigen locatie

Deze workshop op eigen locatie houden is ook mogelijk. Voor eventuele prijzen kun je kijken kun je terecht bij ‘Boek direct’. Een workshop kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard hebben we ook genoeg plek voor grotere groepen.

Combineer dit geweldig uitje met ons heerlijke menu! Geniet van ons smakelijk Grand dessert plank met verrukkelijke hapjes.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met tien centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo