Pimp je Willy

Piemel schilderen

1,5 uur Workshop
  • Workshop Pimp je Willy
€34,95
Boek

Fundustry Deal XXL

Compleet pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffin
  • Workshop Pimp je Willy
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Meest populair!
  • Ontvanst met koffie & muffins
  • Workshop Pimp je Willy
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Intratuin
Douglas
Verkade

Een sexy workshop voor vrouwen

Workshop piemel schilderen

Op één van onze locaties word je ontvangen door onze enige echte piemel kunstenares! Gezellig babbelen en daarna wordt even kort het programma uitgelegd om hierna samen met de piemel kunstenares de workshop gezellig te kunnen starten. Jij en je vriendinnen worden allemaal echte piemel kunstenaressen!

Natuurlijk ga je jouw piemel hartstikke mooi verven, versieren en helemaal oppimpen. Een leuk aandenken voor thuis maar bij een gezellig vrijgezellenuitje vol piemels hoort natuurlijk ook de grappigste piemelquiz! Wat weet jij allemaal over de piemel? Een supergrappige quiz om erachter te komen wie in de vriendinnengroep een echte piemel kenner is!

Creatieve workshop vrijgezellenfeest

Een piemel pimpen is de perfecte creatieve workshop voor een vrijgezellenfeest. Maak er een gezellige middag van met als resultaat diverse creaties voor op het nachtkastje. Een waar stuk kunst om mee naar huis te nemen. Tijdens deze originele workshop voor vrouwen ga je niet alleen met verf aan de slag, maar kun je ook kiezen voor versiersels als veertjes, plaksteentjes en glitters.

Deze sexy workshop kun je makkelijk uitbreiden met nog een activiteit of één van onze heerlijke horeca opties. Een compleet arrangement voor je vrouwen vrijgezellenfeest is zo samengesteld. Het wordt hoe dan ook een hilarische dag, maar wie van jullie kan nou het beste piemels pimpen?! ?


Boek Pimp je Willy

Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wil jij jouw eigen onvergetelijke dag samenstellen? Bekijk onze favoriete deals hier.

Fundustry Adventures Logo