Piemel schilderen

1,5 uur Workshop
  • Workshop Pimp je Willy
€34,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Workshop Pimp je Willy
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Workshop Pimp je Willy
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of 3 gangen menu
€74,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Een sexy workshop voor vrouwen

Workshop piemel schilderen

Op jouw locatie naar keuze word je ontvangen door onze enige echte piemel kunstenares! Gezellig babbelen en daarna wordt even kort het programma uitgelegd om hierna samen met de piemel kunstenares de workshop gezellig te kunnen starten. Jij en je vriendinnen worden allemaal echte piemel kunstenaressen!

Natuurlijk ga je jouw piemel hartstikke mooi verven, versieren en helemaal oppimpen. Een leuk aandenken voor thuis maar bij een gezellig vrijgezellenuitje vol piemels hoort natuurlijk ook de grappigste piemelquiz! Wat weet jij allemaal over de piemel? Een supergrappige quiz om erachter te komen wie in de vriendinnengroep een echte piemel kenner is!

Coronaproof Pimp je Willy op 1.5 meter

De Pimp je Willy Workshop wordt aan een tafel gehouden. Om onderling afstand te bewaren zijn de stoelen ruim opgesteld. Zo zitten we met een kleinere groep aan een grotere tafel. Voor iedereen liggen de materialen al klaar, waar mogelijk extra schoongemaakt. Er zijn schoonmaakdoekjes aanwezig om dingen als kwasten en verftubes schoon te maken. Ook biedt iedere locatie ruim de mogelijkheid om je handen te wassen, tussendoor en na afloop.

Creatieve workshop vrijgezellenfeest

Een piemel pimpen is de perfecte creatieve workshop voor een vrijgezellenfeest. Maak er een gezellige middag van met als resultaat diverse creaties voor op het nachtkastje. Een waar stuk kunst om mee naar huis te nemen. Tijdens deze originele workshop voor vrouwen ga je niet alleen met verf aan de slag, maar kun je ook kiezen voor versiersels als veertjes, plaksteentjes en glitters.

Deze sexy workshop kun je makkelijk uitbreiden met nog een activiteit of één van onze heerlijke horeca opties. Een compleet arrangement voor je vrouwen vrijgezellenfeest is zo samengesteld. Het wordt hoe dan ook een hilarische dag, maar wie van jullie kan nou het beste piemels pimpen?! 😉

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. Gedoseerd worden jullie toegelaten tot een ruime ontvangstruimte waar je rustig in alle ruimte kunt plaatsnemen voor de ontvangst. Jullie drankjes en hapjes serveren we momenteel niet, maar plaatsen we op de bar. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt.


Boek Pimp je Willy


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Apeldoorn, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart