Zeep Maken

Zeep Maken

Heerlijk frisse geuren!
  • Zeep maken
  • Parfum maken
  • Bodyscrub maken
€34,95
Boek

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Workshop Zeep maken
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Workshop Zeep maken
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   Kipmenu incl. 2 drankjes
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Intratuin
Douglas
Verkade

Heerlijke zeepjes en parfum maken!

Een heerlijk ontspannen beauty workshop waarbij je niet alleen zeep gaat maken maar ook een uniek parfum en persoonlijke bodyscrub. Een echte verwenmiddag met een gezellige workshop voor vrouwen. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een tasje vol beauty producten vóór en dóór jou.

Workshop Zeep maken

Heb jij al eens zelf zeep gemaakt? Tijdens deze wellness workshop is dat misschien wel de eerste keer! Je kunt zelf bepalen hoe je zeepje eruit komt te zien. Verschillende vormen, geuren en kleuren kun je eraan toevoegen. De basiszeep moet gesmolten worden en kan vervolgens in een mal worden gegoten. Daarna kun je er je eigen twist aan geven door kleurstof en geurdruppels er aan toe te voegen. Het verpakken van het zeepje kan pas aan het einde van de workshop aangezien het eerst nog moet uitharden voordat het mee naar huis kan.

Zeep

Workshop Parfum maken

Een klein meeneemflesje parfum maken doe je ook tijdens deze wellness workshop. Je leert nieuwe geuren (her)kennen en kiest daaruit je favoriete combinatie. De lekkerste geurtjes ga je samen in een flesje druppelen. Je gaat bezig met het mengen van hoogwaardige geuren en oliën om zo een uniek parfum te componeren. Laat je leiden door je neus, daarmee kies je de lekkerste geurtjes uit voor in jouw eigen parfum.

Parfum

Workshop Bodyscrub maken

Onder de douche lekker scrubben met een persoonlijke bodyscrub is het allerlekkerste! Maak zelf een bodyscrub die past bij jouw huid. De verhoudingen van de ingrediënten staan niet vast, je kunt de substantie dus precies zo maken zoals jij fijn vindt. Voor de persoonlijke touch voeg je er een paar geurdruppels aan toe. Om de pot scrub compleet te maken komt er een sierlijk lint aan en krijg je er een scrub lepeltje bij. Daarmee heb je een prachtige pot voor in de badkamer of om cadeau te geven aan iemand.

Wellness Workshop

Het maken van zeep als onderdeel van de wellness workshop is een uitstekende activiteit voor een vrouwelijk gezelschap. Een workshop ideaal voor een vrijgezellenfeest of als bedrijfsuitje voor een afdeling vol vrouwen. Iedereen gaat met een goed gevulde beauty bag naar huis met alle zelfgemaakte producten.

Scrub


Zeep Workshop Boeken

Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste workshops vind je bij Fundustry Adventures!

Een uitje organiseer je gemakkelijk bij Fundustry Adventures. Altijd een uniek uitje in de buurt!

Bij de Workshop Zeep maken maak je niet alleen kleine handzeepjes, je maakt ook andere beauty producten zoals parfum en bodyscrub. Een gezellige workshop, typisch voor vrouwen met een heerlijk eindproduct dat je in een cadeau tasje mee naar huis kunt nemen. Een unieke kennismaking met wellness producten.

Zelf aan de slag met de ingrediënten van een goede bodyscrub, en dan mengen maar tot je het resultaat krijgt wat jouw huid bevalt. Om vervolgens lekker ruikend de deur uit te gaan heb je ook een uniek parfum nodig. Dit maak je tijdens de workshop door geurdruppels te combineren en zo je eigen parfum te maken.

Fundustry Adventures organiseert al jaren de leukste uitjes voor grote en kleine groepen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. Jij kunt zelfs een uitje volledig op maat samenstellen naar wens. Kies uit de tientallen activiteiten als workshops, shooting, gemotoriseerd of citygames en combineer dit met de lekkerste opties uit de horeca. Maak je uitje helemaal compleet zodat de hele groep een unieke dag zal beleven!

Met diverse locaties centraal gelegen in Nederland en België is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Alle locaties zijn goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeerplekken. Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden daar veel positieve reacties aan over. Mede door de ruime keuze van combinatie mogelijkheden.

Fundustry Adventures Logo