Zilveren Ring Draad

Uniek Sieraad!
  • Workshop Zilveren Ring Draad
€44,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Workshop Zilveren Ring Draad
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Workshop Zilveren Ring Draad
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Maak je eigen ring van zilverdraad!

Maak je ring helemaal naar eigen smaak met een zilveren draad!
Tijdens de drie uur durende workshop is het mogelijk om van 50cm lang zilveren draad je eigen ring te maken. Het is dus mogelijk om je eigen draai er aan te geven!

Om een indruk te geven hoe je, je draadring maakt, zijn de stappen in het kort hieronder beschreven.
Een uitgebreide versie en uitleg krijg je natuurlijk tijdens de workshop.

De stappen die hieronder beschreven staan worden tijdens de workshop doorlopen. De begeleider zal tijdens de workshop  genoeg ondersteuning geven en daarnaast helpen waar nodig bij het maken van je eigen unieke ring!
1. Het bepalen van je ringmaat (alle maten mogelijk).
2. De maat op een tribulet aftekenen.
3. Het zilveren draad wordt gevormd naar eigen smaak en design.
4. Solderen van de ring.
5. Afwerken en de ring polijsten.


Workshop Zilver Cadeaubon

Wil je dit uitje graag cadeau geven aan iemand? Dat kan! Bestel nu een cadeaubon voor een gezellig uitje tijdens een zilver workshop. Direct na het bestellen en betalen ontvang je de tegoedbon in je mailbox. Deze kun je digitaal versturen of uitprinten en afgeven aan de gelukkige ontvanger. De ontvanger kan op fundustry.nl/cadeaubon-boeken zijn cadeaubon verzilveren in slechts een paar stappen.

Cadeaubon Workshop Zilver kopen


Moeite met het verzinnen van een leuk ontwerp? Geen probleem, er zijn diverse voorbeelden die je inspireren tot een mooie ring.

Onder vakkundige workshopbegeleiding wordt je vanaf het begin tot eind, het smeden, afwerken en polijsten geleerd.

Wil je een extra ring maken? Dat kan!
Tijdens de workshop is er de mogelijkheid om een extra zilveren draad aan te schaffen:
+ Euro 10,00 per extra zilveren ring van 50cm of verlenging van je ring naar naar 100cm.

Wil je liever een ring maken met een steen? Neem dan eens een kijkje bij de workshop ‘zilveren draad ring met steen’.

Workshop op eigen locatie

Deze workshop op eigen locatie houden is ook mogelijk. Voor eventuele prijzen kun je kijken bij ‘Boek direct’. Een workshop kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard hebben we ook genoeg plek voor grotere groepen.

Combineer dit geweldig uitje met een heerlijk menu!


Zilveren Ring Draad Boeken

De leukste workshop boek je gemakkelijk en snel. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

zilveren ring


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


Cadeaubon Workshop Zilveren Ring

Op zoek naar een leuk cadeau? Ga voor een cadeaubon voor een workshop zilveren ring en verras je vriend(in) met een creatief uitje! Gemakkelijk en snel bestel je een cadeaubon, even afrekenen en binnen 2 minuten een mooie cadeaubon in je mailbox. Klaar om uit te printen en cadeau te geven! Wie ga jij verrassen met dit leuke uitje?!

Met deze cadeaubon kun je kiezen uit: Workshop Zilveren Ring, Workshop Zilveren Ring Draad, Workshop Zilveren Ring Tekst.

Zilveren ring

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Dordrecht, Antwerpen, Apeldoorn en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart