Prijzen en tijdsduur

2 uur
Servies beschilderen basis
 • Beschilder het servies naar wens
 • Incl. materialen en onbeperkt warme drank
 • Professionele begeleiding + groepsfoto
 •  
 •  
 •  

€ 27,50 p.p.

Boek direct
2 uur
Servies beschilderen extra
 • Beschilder het servies naar wens
 • Incl. materialen en onbeperkt warme drank
 • Foodplank
 • Professionele begeleiding + groepsfoto
 •  
 •  

€ 34,95 p.p.

Boek direct
3 uur
Servies beschilderen uitgebreid
 • Beschilder het servies naar wens
 • Incl. materialen en onbeperkt warme drank
 • Twee drankjes naar keuze + muffin
 • Hollandse lunch
 • Professionele begeleiding + groepsfoto
 •  

€ 47,50 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!


Een originele workshop met een leuk servies als aandenken!

We beginnen deze creatieve workshop met het uitzoeken van het servies. Dan bepalen we de stijl die je aan het servies wilt geven, zo kan je bijvoorbeeld voor een bloemenpatroon gaan, vlinders, stippen, hartjes, pip stijl etc. Je kunt er echt van alles op zetten. Je beschildert het servies helemaal naar jouw eigen ontwerp en stijl.
Zodra je een ontwerp of stijl hebt gekozen gaan we aan de slag met de kwast. We hebben diverse middelen in huis om het schilderen of tekenen een stuk makkelijker te maken, je hoeft dus niet heel goed in schilderen of tekenen te zijn. We zorgen dat iedereen met een mooi resultaat naar huis gaat!

Na het schilderen hoeft het servies alleen nog afwasbestendig gemaakt te worden, dit doen we door het servies af te bakken. Wij geven na afloop van de workshop een beschrijving mee hoe je zelf thuis het servies kan afbakken in de oven.

Tijdens de workshop servies beschilderen heb je diverse mogelijkheden:
1. Je maakt voor jezelf een servies. Hierbij kan je kiezen uit:
– Een plat bord, een diep bord en een kom of
– Een theepot met kop en schotel.

2. Je maakt een gezamenlijk een compleet servies.
Erg leuk als cadeau voor bijvoorbeeld de jarige, de vrijgezel of het bruidspaar etc.

Workshop op eigen locatie
Deze workshop op eigen locatie houden is ook mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van €25,- per workshop en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam).

Een workshop kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard hebben we ook genoeg plek voor grotere groepen.

Het foodplankje bestaat uit:
– Kaas plankje
– Vlees plankje
– Divers luxe brood
– Olijven
– Diverse smeersels

De Hollandse lunch bestaat uit:
– Broodje kaas
– Broodje ham
– Boerenplakje cake
– Chocolade koekjes reep
– Appel
– Jus d’orange en melk

Onbeperkt warme drank naar keuze bestaat uit koffie, thee of water.

Twee drankjes naar keuze bestaat uit bier, wijn of frisdrank.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

BBQ
Vanaf 27,50
Borrel snacks
Vanaf 5,95
Buffet
29,95
Drankjes
Vanaf 2,45
Panini
5,95
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met zeven centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!