Prijzen en tijdsduur

2,5 uur
Workshop graffiti basis
 • 1 Schildersdoek 70x90cm
 • Inclusief verf en doeken
 • Professionele begeleiding
 • Gratis Groepsfoto
 •  
 •  

€ 24,95 p.p.

Boek direct
3 uur
Workshop graffiti extra
 • 1 Schildersdoek 70x90 cm
 • 1 Gezamenlijk doek 140x300 cm
 • Inclusief verf en doeken
 • Professionele begeleiding
 • Gratis Groepsfoto
 •  

€ 39,95 p.p.

Boek direct
3,5 uur
Workshop graffiti uitgebreid
 • 2 Schildersdoeken 70x90 cm
 • Inclusief verf en doeken
 • Professionele begeleiding
 • Gratis Groepsfoto
 •  
 •  

€ 44,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!


Workshop Graffiti Spuiten

Heb je zelf altijd al eens een Graffiti kunstwerk willen maken of ben je erg creatief, maar heb je nog nooit een graffiti kunstwerk gemaakt? Dan is de Graffiti workshop perfect voor jou. Tijdens deze creatieve workshop maak je je eigen unieke kunstwerk geheel naar eigen wens. De Graffiti Workshop is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De workshop kan op een Fundustry locatie of op een locatie naar keuze gegeven worden. Het is tijdens de Graffiti workshop wel handig om oude kleren aan te doen.

Ontwerpen en Spuiten

Tijdens de Graffiti Workshop ga je eerst een ontwerp maken van wat jij mooi vindt. Denk bijvoorbeeld aan graffiti letters, je eigen graffiti naam, een portret of een sjabloon. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Dit ontwerp ga je vervolgens met potlood op een schildersdoek van 70x90cm schetsen. Wanneer je tevreden bent over je ontwerp ga je deze met een spuitbus op waterbasis inspuiten. Er zijn ook opzetstukjes aanwezig om je kunstwerk zo gedetailleerd mogelijk te maken. Wanneer je tevreden bent over je creatie, dan mag je deze meenemen naar huis om je kunstwerk op een mooi plekje neer te zetten of op te hangen.

Spuitbussen op waterbasis

Er wordt gewerkt met spuitbussen op waterbasis. Deze spuitbussen worden gebruikt omdat je deze makkelijk binnen kunt gebruiken zonder dat daar nare gevolgen aan zitten. Ook is verf op water basis geur arm, snel drogend, niet vergelend, elastischer en beter voor het milieu! Daarnaast is het ook uit wasbaar uit je oude kleren.

Groepsuitje

De Graffiti Workshop bevordert de samenwerking binnen een groep. De workshop bevordert de samenwerking binnen een groep omdat je elkaar kunt helpen of samen kunt brainstormen over bepaalde ideeën. De Workshop is dus erg geschikt voor bijvoorbeeld een vrienden- of vriendinnen dag, bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest.

Upgrades

Bij de basis workshop Graffiti krijgt iedereen 1 schildersdoek. Wanneer het ‘extra’ pakket gekozen wordt, dan krijg je als groep een gezamenlijk doek van 140x300cm extra. Dit zou tijdens een bedrijfsuitje erg leuk zijn omdat je dit doek dan bijvoorbeeld in het kantoor op zou kunnen hangen. Bij het uitgebreide pakket krijgt een ieder 2 schildersdoeken. Zo kun je twee in plaats van één kunstwerk maken.

Thuis Graffiti Spuiten

Deze workshop is ook op eigen locatie te houden. Bij een workshop op eigen locatie geldt een toeslag van €5,- per persoon, een starttarief van €25,- en een kilometervergoeding van €1,10 per km vanaf onze vestiging in Rotterdam


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

BBQ
Vanaf 27,50
Borrel snacks
Vanaf 5,95
Buffet
29,95
Drankjes
Vanaf 2,45
Panini
5,95
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met acht centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!