Airsoft Amsterdam

Airsoft!

AIRSOFT LIGHT PACK

1 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 2 Games
€29,95

AIRSOFT MEDIUM PACK

2 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 3 Games
€39,95

AIRSOFT EXTREME PACK

3 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • Alle games
€49,95

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
Klm Fan
Achmea

Airsoft Amsterdam

Houd jij van actie en spanning en durf jij de uitdaging aan? Kruip in de huid van een militair, pak je wapen en je munitie! Spring, duik, kruip, ren en vlieg zelfs door het veld om met je team al je tegenstanders te verslaan.

Wat is airsoft eigenlijk?

Heb je nog nooit geairsoft, dan is het wel handig om dit even te lezen. Wist je bijvoorbeeld dat je niet met verf balletjes schiet net zoals bij paintball, maar met plastic balletjes van 6mm, die ook wel BB’s genoemd worden. Aangezien je met plastic balletjes schiet en de airsoft wapens niet heel anders ogen dan echt wapens, mag je pas mee doen met airsoft als je 18 jaar of ouder bent.

Airsoft in teams

Met je team ga je het airsoft veld in, je hebt niet veel tijd dus bespreek snel je tactieken. Rennen langs de obstakels en duiken voor de rondvliegende kogels. Blijven liggen en hopen dat niemand je ziet, diep uitademen, richten en schieten! Of je nou Capture the flag speelt of team death match, zonder je team red je het niet!

Airsoft combinaties

Wil je na afloop nog even de mooie momenten nabespreken? Ga dan voor een citygame in het centrum van het mooie Amsterdam, of een 3-gangen menu in een gezellig restaurant in de stad. Beleef de unieke ervaring van airsoften in Amsterdam met Fundustry Adventures. Daag je vrienden, familie en collega’s uit. Een spannende activiteit geschikt voor elk soort uitje. Je maakt het mee bij Fundustry Adventures!

Om te kunnen airsoften in de buurt van Amsterdam raden we je aan een dag uitstapje te maken naar een Fundustry locatie in Rotterdam of Harderwijk.


Airsoften in Amsterdam

Op deze prachtige en ruim gelegen locatie in de hoofdstad van Nederland kun jij helemaal losgaan in de airsoft arena. Airsoft in Amsterdam is echt ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of om samen met je vrienden de strijd aan te gaan. Kom je airsoften in Amsterdam, dan krijg je van ons een airsoft wapen, masker, kleding, een groot aantal kogels en uiteraard ook goede begeleiding om het spel constant in de gaten te houden en er op toe te zien dat het spel wel eerlijk en veilig verloopt. Houd jij van nog meer uitdaging? Kies dan uit de verschillende pakketten voor nog meer spelplezier!


Het leukste dagje uit vind je bij Fundustry!

Een dagje uit organiseer je bij Fundustry Adventures! Met deze top locatie in Amsterdam, maak jij jouw dag compleet!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle dagjes uit. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een dagje uit geheel op maat. Je hebt keuze uit een groot aantal activiteiten, waaronder: driften, airsoft, verschillende workshops, paintball, offroad rijden, escape rooms, Citygames en nog veel meer!

Met deze uitdagende locatie in Amsterdam, maken wij ons aanbod weer een stukje beter. Door onze locaties in Nederland en België is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locatie in Amsterdam is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn onze locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

Een dagje uit bij Fundustry Adventures maak je helemaal compleet door na je uitje te genieten van een heerlijk drie gangen diner! Dit kan zeker in Amsterdam in een van de prachtige restaurants. Alle dagjes uit zijn inclusief begeleiding. Kies het uitje dat het beste bij je past, of vraag een offerte aan om zelf een dagje uit samen te stellen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo