Airsoft Antwerpen

Airsoft!

AIRSOFT LIGHT PACK

1 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 2 Games
€29,95
Boek direct

AIRSOFT MEDIUM PACK

2 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 3 Games
€39,95
Boek direct

AIRSOFT EXTREME PACK

3 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • Alle Games
€49,95
Boek direct

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Achmea
Klm Fan

Airsoft Antwerpen

Airsoft Indoor

In Antwerpen speel je indoor airsoft in een grote loods. In de airsoft arena ga je de strijd aan met vrienden, familie of collega’s. Dit maakt het een perfect uitje voor een familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Airsoften lijkt op het spel paintball, maar je schiet niet met verf. Met echte replicawapens schiet je plastic BB’s naar je tegenstanders. Op het indoor veld vind je diverse obstakels om je achter te verschuilen tijdens de gave gamemodes. Wil je liever outdoor airsoften, kijk dan eens op onze locaties in Nederland, bijvoorbeeld Airsoft in Nijmegen of Harderwijk.

Airsoft Shooting

Airsoft is een Shooting game voor iedereen die niet bang is voor balletjes. Je schiet met kleine plastic balletjes (BB’s), maar deze kunnen net zoveel pijn doen als de verfkogels van paintball. Wees erop voorbereid en kies voor een extra safetypack. Of laat al het airsoft geweld op je afkomen en ga vol enthousiasme de strijd aan. Dit wordt een uitje om nooit te vergeten! Perfect voor een vrijgezellenfeest, waarmee je een laatste groet brengt aan je vrije leven, het zal nooit meer hetzelfde zijn ;-).

Airsoft Locatie

Fundustry heeft in heel Nederland en België airsoft locaties. Een aantal indoor en outdoor locaties om het spel afwisselend te houden. Een grote variatie in gamemodes maakt de locaties ook telkens anders. Kies hier voor de airsoft locaties die het dichtste bij jou in de buurt ligt.  De locaties en airsoft velden zijn allemaal volledig gericht op deze gave shootinggame. Ook uitrusten en bijkomen kan op onze locaties. Maak gebruik van de horecamogelijkheden die zeer divers uiteen lopen per locatie. Zo maak je je uitje helemaal compleet.


Boek Airsoft Antwerpen

Het leukste shooting uitje boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

Airsoft


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met onze centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in Nederland en België is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo