Airsoft Ardennen

Airsoft!

AIRSOFT LIGHT PACK

1 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 2 games
€29,95

AIRSOFT MEDIUM PACK

2 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 3 Games
€39,95

AIRSOFT EXTREME PACK

3 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • Alle Games
€49,95

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
Klm Fan
Achmea

Airsoft Ardennen

Altijd al eens willen airsoften? Grijp nu je kans, pak je wapen, trek je outfit aan en kruip in de huid van een militair. Een beetje vies worden kan geen kwaad toch?

Wat is airsoft eigenlijk?

Airsoft speel je in twee teams op een veld. Beide teams krijgen beschermende kleding en een eigen wapen met natuurlijk airsoft kogels. Het zijn geen paintball kogels gevuld met verf, maar speciale 6mm kogels van plastic. Aangezien de airsoft wapens vrij realistisch ogen en voor de veiligheid, mag airsoft pas gespeeld worden op een minimum leeftijd van 18 jaar of ouder.

Airsoft in teams

In een team is altijd leuker dan alleen! Bespreek de tactieken met je team en maak een plan om aan te vallen. Zorg jij voor de dekking, of loop je aan kop, het kan allemaal. Zoek een goede schuilplek en ga er voor.

Airsoft combinaties

Heb je een leuke dag gehad en wil je het graag nabespreken met je vrienden, familie of collega’s? Kies dan voor een drie gangen menu in de mooie Ardennen. Beleef airsoften in de Ardennen met Fundustry Adventures. Daag je vrienden, familie en collega’s uit. Een spannende activiteit geschikt voor elk soort uitje. Je maakt het mee bij Fundustry Adventures!

Airsoften in België bij Fundustry Adventures kan op onze locatie bij Antwerpen.


Airsoften in Ardennen

Op deze mooie locatie in de Ardennen van België kun je helemaal jezelf zijn in de gave airsoft arena. Airsoft in de Ardennen is echt ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of om samen met je vrienden de strijd aan te gaan. Wil jij komen airsoften in de Ardennen? Goede keus! Je krijgt van ons een airsoft wapen, masker, kleding, een groot aantal kogels en uiteraard ook goede begeleiding. Wil je nog meer uitdaging, dan kun je kiezen voor één van onze uitbreidingen.


Het leukste dagje uit vind je bij Fundustry!

Een dagje uit organiseer je bij Fundustry Adventures! Met deze top locatie in de Ardennen, is elk uitje weer een feest!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle dagjes uit. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een dagje uit geheel op maat. Je hebt keuze uit een groot aantal activiteiten, waaronder: driften, airsoft, verschillende workshops, paintball, offroad rijden, escape rooms, Citygames en nog veel meer!

Met deze gave locatie in de Ardennen, maken wij ons aanbod weer een stukje mooier. Door onze locaties in Nederland en België is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze prachtige locatie in de Ardennen is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn onze locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

Een dagje uit bij Fundustry Adventures maak je nog beter door na je uitje te genieten van een heerlijk drie gangen diner! Dit kan zeker in de Ardennen in een van de mooi gelegen restaurants. Alle dagjes uit zijn inclusief begeleiding. Kies het uitje dat het beste bij je past, of vraag een offerte aan om zelf een dagje uit samen te stellen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo