Airsoft Groningen

Airsoft!

AIRSOFT LIGHT PACK

1 uur
 • Inclusief
  • Safety pack
  • Onbeperkt kogels
  • 2 Games
€29,95

AIRSOFT MEDIUM PACK

2 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 3 Games
€39,95

AIRSOFT EXTREME PACK

3 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • Alle Games
€49,95

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
Achmea

Airsoft Groningen

Ga jij voor een unieke en uitdagende ervaring en wil je altijd al eens in de huid van een militair kruipen, dan is dit echt iets voor jou! Spring, duik, kruip, ren door het veld en versla je tegenstanders.

Wat is airsoft eigenlijk?

Voor je begint met airsoften is het wel handig om te weten hoe het spel gespeeld wordt. In twee teams trek je ten strijden in een bloedstollende strijd. Wist je dat je niet met verf balletjes schiet zoals bij paintball, maar met plastic balletjes van 6mm, die ook wel BB’s worden genoemd. Aangezien je met plastic balletjes schiet en de airsoft wapens niet heel anders ogen dan echte wapens, mag je pas meedoen met airsoft als je 18 jaar of ouder bent.

Airsoft in teams

Met je team ga je het veld in, bespreek snel je beste strategieën en zoek naar de beste schuilplek. Rennen langs de obstakels, duiken voor de rondvliegende kogels, blijven liggen, diep uitademen, richten en raak. Of je nou Capture the flag speelt of team death match, zonder je team red je het niet!

Airsoft combinaties

Wil je na afloop nog even de gaafste momenten nabespreken? Ga dan voor een compleet 3 gangen diner in het mooie Groningen! Beleef de unieke ervaring van airsoften in Groningen met Fundustry Adventures. Daag je vrienden, familie en collega’s uit. Een spannende activiteit geschikt voor elk soort uitje. Je maakt het mee bij Fundustry Adventures!

De locatie Fundustry Assen ligt het dichtste bij Groningen om te airsoften. Kom gerust een dagje langs!


Airsoften in Groningen

Op deze mooie en unieke locatie in het puntje van Groningen kun jij helemaal los gaan in de airsoft arena. Airsoft in Groningen is echt ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of om samen met je vrienden de strijd aan te gaan. Kom je airsoften in Groningen, dan krijg je van ons een airsoft wapen, masker, kleding, een aantal kogels en uiteraard ook goede begeleiding die het spel constant in de gate houdt en er op toe ziet dat het spel wel eerlijk en veilig verloopt. Wil je de uitdaging nog groter maken? Kies dan uit de verschillende pakketten voor een nog groter spelplezier!


Het leukste dagje uit vind je bij Fundustry!

Een dagje uit organiseer je bij Fundustry Adventures! Met deze top locatie in Groningen is niks te gek!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle dagjes uit. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een dagje uit geheel op maat. Je hebt keuze uit een groot aantal activiteiten, waaronder: driften, airsoft, verschillende workshops, paintball, offroad rijden, escape rooms, Citygames en nog veel meer!

Met deze mooie locatie in Groningen, maken wij ons aanbod weer een stukje groter. Door onze locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locatie in Groningen is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn onze locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

Een dagje uit bij Fundustry Adventures maak je nog mooier door naar je uitje te genieten van een heerlijk drie gangen diner! Dit kan zeker in Groningen in een van de mooie restaurants. Alle dagjes uit zijn inclusief begeleiding. Kies het uitje dat het best bij je past, of vraag een offerte aan om zelf een dagje uit samen te stellen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo