Airsoft Maastricht

Airsoft!

AIRSOFT LIGHT PACK

1 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 2 Games
€29,95

AIRSOFT MEDIUM PACK

2 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 3 Games
€39,95

AIRSOFT EXTREME PACK

3 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • Alle Games
€49,95

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
Klm Fan
Achmea

Airsoft Maastricht

Durf jij de spanning en uitdaging aan? Ben jij niet bang voor een beetje modder? Kruip dan snel in de huid van een militair en ga samen met je vrienden, familie of collega’s de strijd aan.

Wat is airsoft eigenlijk?

Ben jij al bekend met airsoft? Airsoft en paintball lijken best wel op elkaar, maar je schiet bij airsoft niet met verf balletjes, maar met BB’s, dat zijn plastic balletjes van 6mm. Verder draag je beschermende kleren en ben je verplicht om een masker op te doen voor je veiligheid, de balletjes kunnen namelijk hard aan komen. Omdat de wapens vrij echt lijken, mag je pas airsoften als je 18 jaar of ouder bent.

Airsoft in teams

Zonder team red je het niet! Met een team sta je altijd sterker, dus bespreek snel de beste tactieken en ga opzoek naar een goede plek in het veld. Geef elkaar rugdekking, zodat je heel het veld kan overzien. Val aan van verschillende kanten, zo kun je proberen het andere team in te sluiten.

Airsoft combinaties

Heb je een leuke dag gehad en wil je die graag nabespreken? Kies dan voor een drie gangen menu in het hartje van Maastricht. Beleef airsoften in Maastricht met Fundustry Adventures. Daag je vrienden, familie en collega’s uit. Een spannende activiteit geschikt voor elk soort uitje. Je maakt het mee bij Fundustry Adventures!

Op de locatie van Fundustry Eindhoven kun je het dichtste bij Maastricht een stoere schietactiviteit doen, namelijk paintball. Voor airsoft raden we een langer ritje aan naar Ewijk bij Nijmegen.


Airsoften in Maastricht

Op deze mooie locatie in het zuiden van Nederland kun je helemaal jezelf zijn in de airsoft arena. Airsoft in Maastricht is echt ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of om samen met je vrienden de strijd aan te gaan. Besloten om te komen airsoften in Maastricht? Gezellig! Je krijgt van ons een airsoft wapen, masker, kleding, een groot aantal kogels en uiteraard ook goede begeleiding. Wil je nog meer uitdaging, dan kun je kiezen voor een van onze uitbreidingen.


Het leukste dagje uit vind je bij Fundustry!

Een dagje uit organiseer je bij Fundustry Adventures! Met deze top locatie in Maastricht dagen wij je uit!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle dagjes uit. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een dagje uit geheel op maat. Je hebt keuze uit een groot aantal activiteiten, waaronder: driften, airsoft, verschillende workshops, paintball, offroad rijden, escape rooms, citygames en nog veel meer!

Met deze prachtige locatie in Maastricht, maken wij ons aanbod weer een beetje groter. Door onze locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locatie in Maastricht is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn onze locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

Een dagje uit bij Fundustry Adventures maak je nog mooier door na je uitje te genieten van een heerlijk drie gangen diner! Dit kan zeker in Maastricht in een van de prachtig gelegen restaurants. Alle dagjes uit zijn inclusief begeleiding. Kies het uitje dat het best bij je past, of vraag een offerte aan om zelf een dagje uit samen te stellen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo