• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Pexels Photo 1251179

Creatief bedrijfsuitje: Laat je gaan met deze workshops

Je zit vaak de hele dag achter je bureau, je hebt de hele dag dingen in je hoofd waar je over nadenkt. Nu is het tijd om al je ideeën eindelijk te uiten met een van de creatieve workshops van Fundustry. Wie weet kom je nog achter een talent waarvan je niet wist dat je die had.

Je kan met iedereen workshops doen, met je beste vrienden, je familie of je collega’s. Alles is mogelijk en je leert er zoveel nieuwe toffe dingen van.

Bij Fundustry geven we je de mogelijkheid om dit te doen, en om al je creativiteit te gebruiken op de juiste manier. En je zo op deze manier even helemaal los kan gaan. In deze blog zal ik een paar van onze workshops aan je voorstellen.

 

Wikkelarmband

Je kan naar de winkel gaan en een armband komen, maar wat is daar leuk aan of welke band heb je dan met een armband. Als je er eentje zelf maakt of eentje maakt voor een geliefde dan geeft dat veel meer emotionele waarde dan als je er eentje koopt in de winkel die iedereen kan kopen. Wat je moet weten is dat als je thuis de juiste materialen koopt je dit na deze workshop ook thuis kunt maken.

Tijdens de workshop wikkelarmband maken ga je eerst aan de slag met het vlechten van de veters.
Je mag natuurlijk zelf de kleuren van alle materialen kiezen.
Aan de wikkelarmband komen 12 bedels die je bevestigt aan je wikkelarmband.

Vooraf aan deze sieraden workshop krijg je uitleg over de techniek, de materialen en het gebruik van de gereedschappen. Aan het eind van de workshop heeft iedereen zelf een prachtig sieraad gemaakt.

 

Heel Holland Bakt er op los!

Tijdens deze culinaire kookworkshop duik je de keuken in net als de koks en liefhebbers op tv. Je gaat verschillende gebakjes en taarten maken en versieren. Het begint al bij het beslag, dit ga je zelf maken onder begeleiding van een professional. Met de makkelijk te volgen recepten is deze heel Holland bakt workshop een ‘piece of cake’!

Een culinaire taart workshop waar je kleine geheimpjes van de bakkunst leert. Ideaal om met vriendinnen of collega’s de keuken in te gaan en heerlijk te bakken. Na afloop kun je enkele creaties direct proeven, maar je mag ze ook mee naar huis nemen om ze te laten zien. Je krijgt de recepten mee naar huis zodat je zelf nog eens de keuken in kunt duiken om eens culinair en creatief te doen voor bijvoorbeeld een verjaardag.

Pexels Photo 1251179

Zilveren Ring

Wat is nou leuker dan je vrouw ten huwelijk vragen met een eigen gemaakte ring, je zal haar hoofd eens moeten zien als je zegt dat je hem zelf gemaakt hebt. Tip ik zou daarna wel een echte gekochte ring om doen! Bij deze workshop ga je je eigen ring maken.

Je wordt natuurlijk niet voor de leeuwen gegooid en gezegd hier heb je wat spullen en maak maar een ring. Nee we hebben onze eigen goudsmid die je begeleiding geeft.

Om een indruk te geven hoe we je eigen zilveren ring in korte tijd smeden, zijn de stappen hieronder in het kort beschreven.
Een uitgebreide uitleg krijg je tijdens de workshop van onze goudsmid.

  1. Het bepalen van je ring maat (alle maten mogelijk).
  1. De maat op de zilveren strip aftekenen en knippen of zagen.
  2. De zilveren strip rond buigen en solderen.
  3. De ring rondslaan met behulp van de hamer op de tribulet.
  4. Eventuele afwerking naar keuze aanbrengen.
  5. Zijkanten van de ring schuren voor een mooie afwerking.
  6. Afwerken in glans, mat, ijs of een combinatie hiervan en daarna vindt het polijsten plaats.

Tijdens deze workshop zal een goudsmid je helpen bij verschillende werkzaamheden zoals het smeden, solderen, afwerken en polijsten.

Moeite met het verzinnen van een leuk ontwerp? Geen probleem, er zijn diverse voorbeelden die je inspireren tot een mooie ring.

Pexels Photo 818649

Sushi Lunch

Je zit misschien wel eens met bewondering te kijken hoe sushi zo mooi en klein gemaakt wordt. Vandaag ga je erachter komen en je gaat ook zelf sushi maken! Tijdens deze kookworkshop geniet je van de zelfgemaakte sushi. Je hebt niet alleen heel veel plezier samen, maar je kan ook lekker de sushi eten. De professionele begeleider helpt je bij het maken van de sushi. De volgende gerechten kunnen worden gemaakt:
– Nigiri ebi
– Maki sushi roll (hosomaki)
– Gunkan sushi
– Handroll sushi
– California roll

De sushi kookworkshop is inclusief groene thee, recepten om mee naar huis te nemen en voor iedereen een bamboo matje en chopsticks.

Na afloop kan de sushi gezamenlijk worden opgegeten. Wilt u de sushi meer naar huis nemen? Geef dit van tevoren door, dan regelen wij ‘doggybags’.

Pexels Photo 357756

Klik hier voor al onze toffe workshops!