• Beoordeeld met een 9
 • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
 • Gezellig en fun
4,2
Tekst

De 10 Meest Gênante Opdrachten Voor Een Vrijgezellenfeest

Tijdens een vrijgezellenfeest moet de vrijgezel natuurlijk wel goed voor paal worden gezet, zodat hij of zij de dag nooit meer vergeet. Er zijn dus ook een hoop gênante opdrachten die de vrijgezel kan doen. Het is altijd erg grappig als de vrijgezel zich ongemakkelijk voelt tijdens de opdracht die hij of zij moet uitvoeren, daarom hoe ongemakkelijker hoe beter! Verder is het altijd ook heel leuk als de vrijgezel iets grappigs aan heeft, zodat hij opvalt en iedereen gelijk weet dat hij of zij de vrijgezel is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grappige onesie of een mankini.

 

10 Gênante opdrachten

 1. Telefoon leeg
 2. Straatmuzikant
 3. T-shirt met namen
 4. Telefoonnummers verzamelen
 5. Ruilen
 6. Raad de cupmaat
 7. Vreemde aankoop
 8. Kus afdrukken
 9. Slinger van kledingstukken
 10. Blote billen selfie

 

Tekst

 

1. Telefoon lenen

De vrijgezel moet een voorbijganger op straat vragen of hij of zijn even een belletje mag plegen met de telefoon van diegene. Spreek van tevoren een tijd af, bijvoorbeeld 3 minuten. Lukt het de vrijgezel de telefoon langer dan 3 minuten te gebruiken zonder dat de voorbijganger hem terugvraagt, dan heeft de vrijgezel de opdracht goed voltooid.

 

2. Straatmuzikant

Tijdens deze opdracht moet de vrijgezel als straatmuzikant gaan optreden in een drukke winkelstraat. Spreek met de vrijgezel een bedrag af die hij of zij moet krijgen van voorbijganger, bijvoorbeeld 20 euro. Laat de vrijgezel bijvoorbeeld zingen, trommelen of dansen. Het opgehaalde geld kunnen jullie dan ook gelijk weer in het vrijgezellenfeest stoppen.

 

3. T-shirt met namen

Pak een wit T-shirt en schrijf daar vervolgens met een stift een aantal namen op. De vrijgezel moet dit shirt aan en moet vervolgens proberen om in een stad alle namen te vinden. Wanneer de vrijgezel iemand heeft gevonden met een van de namen die op zijn of haar shirt staan, dan mag die afgestreept worden. Zorg dat de vrijgezel alle namen vindt!

 

4. Telefoonnummers verzamelen

Is jullie vrijgezel een echte flirt? Laat hem of haar dan binnen een afgesproken tijd een x aantal telefoonnummers regelen van het andere geslacht! Lukt het de vrijgezel dit binnen te tijd te voltooien?

 

5. Ruilen

Het doel van deze opdracht is om binnen een bepaalde tijd een voorwerp door te ruilen om uiteindelijk zo een duur mogelijk voorwerp te krijgen. Begin bijvoorbeeld met een pen en ruil deze vervolgens tegen een wat waardevoller voorwerp. Ga zo door tot het einde van de afgesproken tijd.

 

6. Raad de cupmaat

Dit is een leuke opdracht voor de mannelijke vrijgezel. Laat hem op vrouwelijke voorbijgangers afstappen om vervolgens hun cupmaat te raden. Een echte pikante opdracht dus!

 

7. Vreemde aankoop

Laat de vrijgezel in een winkel een zo raar mogelijke aankoop doen, denk bijvoorbeeld aan één schoen of één rijstkorrel. De vrijgezel moet ook, wanneer ze bij de kassa staat, aan de kassière een grappig verzonnen verhaal vertellen waarom hij of zij deze aankoop doet. Vertel bijvoorbeeld dat je nichtje een schoen is kwijtgeraakt en nu dus nog maar één schoen heeft.

 

8. Kus afdrukken

De vrijgezel moet er binnen de tijd voor zorgen, dat hij bijvoorbeeld 10 kus afdrukken heeft verzameld op zijn lichaam. Lukt dit niet binnen de tijd, dan moet hij helemaal opnieuw beginnen.

 

9. Slinger van kledingstukken

Maak een zo lang mogelijke slinger van kledingstukken die de vrijgezel heeft verzameld van voorbijgangers. Het liefst pikante kledingstukken natuurlijk!

 

10. Blote billen selfies

Laat de vrijgezel bijvoorbeeld 12 selfies nemen met de blote billen van voorbijganger in een tijdsbestek van 15 minuten. Lukt de vrijgezel dit niet, dan moet hij of zij weer van voor af aan beginnen.

 

Vrijgezellenfeest vieren op locatie

Wil je een vrijgezellenfeest vieren in een grote stad? Dan kun je terecht op onze volgende pagina’s: