• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2

#Tip 7 Bedrijfsuitje organiseren

Moet jij een een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een familie uitje organiseren? En kan je wel een beetje hulp gebruiken? Er bestaan handige apps die het organiseren van een dagje uit makkelijker en leuker maken. Wij hebben er een aantal voor je uitgetest.

 

1. Laat ze zelf maar kiezen

Hoe meer mensen, hoe meer meningen. Stop met peinzen en schakel de hulp in van VoteUp. In deze app kunnen deelnemers per idee aangeven in hoeverre ze de door jou gekozen opties zien zitten. Gaan ze liever paintballen, quad rijden of volgen ze liever een workshop? Ook handig: je kunt zelfs verschillende polletjes uitzetten in één groep. Maak bijvoorbeeld een categorie ‘eten’, ‘activiteit’ en ‘locatie’ aan en voer een paar opties in. Laat ze maar stemmen en jij kunt verder met organiseren. Straw is ook zo’n handige app.

2. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Tijdens zo’n dag is er altijd wel een paparazzo in het midden. Maar wat doe je met al die foto’s? Allemaal doorsturen via WhatsApp? Nee daar hebben de makers van Eversnap wat slimmers op bedacht. Precies, verzamelen op een handige plek waar iedereen bij kan, zonder dat je telefoon gelijk vol zit. Iedereen kan voor, tijdens en na de dag foto’s uploaden, filters toevoegen, foto’s van anderen bekijken en hierop reageren in een besloten omgeving. Een handig online fotostream dus! Zodat je later nog eens kunt inloggen en nagenieten van de bijzondere dag.

3. Datum prikken via WhatsApp

Datumprikker kennen we inmiddels allemaal wel. Maar het kan zo maar dat jij de afgelopen tijd wel eens een uitnodiging heb gekregen via de Loulou app. Deze wordt steeds vaker gebruikt, gewoon omdat je de uitnodiging gewoon via WhatsApp kunt versturen en invullen zonder inlog. Super simpel!

4. Geld terugvragen hoeft niet lastig te zijn

Heb je geld voorgeschoten of wacht je nog op een betaling? Met de Tikkie app betalen je vrienden jou eenvoudig terug via WhatsApp, Telegram, Messenger of sms. En het fijne is, dat het niet uitmaakt uit bij welke bank je zit. Je stuurt met Tikkie en betaalverzoekje en via de link kunnen jouw vrienden of collega’s heel makkelijk terugbetalen. En oja, wel zo handig: reminders zitten erbij inbegrepen 😉

5. Voor de fun: maak een online quiz

Wat is een vrijgezellenfeest of familie-uitje zonder quiz? Bedenk een leuke vragenlijst en maak heel easy een online quiz aan op Kahoot! Terwijl jullie samen op een groot scherm de vraag zien verschijnen kan ieder individu (of per groep) op de eigen smartphone een antwoord invoeren. Zijn alle vragen gesteld? Dan verschijnt op het einde de winnaar in beeld. Het vrolijke design maakt deze tool extra leuk om in te zetten.

Lees ook: Tips voor het organiseren van een origineel bedrijfsuitje.


Geïnteresseerd in meer informatie over bedrijfsuitjes?

Meld je aan voor onze speciale Bedrijfsuitjes Nieuwsbrief!

[hubspot type=form portal=5598567 id=ffe2f3c4-7912-4433-a773-f27960d678a0]