• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Bedrijfsuitje

#Tip 6 Bedrijfsuitje Maak het jezelf makkelijk

 

Combineer met teamgames

Deze arrangementen zijn geschikt voor eigenlijk alle types bedrijven. Van jong tot oud, sportief of niet: met de teamgames zit je op je bedrijfsuitje altijd goed! Ga bijvoorbeeld voetbalgames spelen, op een solex rijden of een sushi workshop volgen. En het mooiste is: alles is geheel verzorgd! Van benodigde materialen tot begeleiding, het zit er allemaal bij!

Boek een moorddadig goed diner

Uit eten met je collega’s saai? Niet met het moorddiner! Tijdens dit spannende spel moeten jij en je collega’s erachter zien te komen wie de dader is van een moord op kantoor. Tussen de gangen door bekijken jullie bewijzen, aanwijzingen en mag je verdachten ondervragen. Ondertussen geniet je van een smakelijk diner. Wat wil je nog meer?

Ga voor teambuilding

Is de sfeer op kantoor goed maar zou er wel wat meer als team gewerkt kunnen worden? Dat kan! Met de teambuilding games moeten jullie wel goed samenwerken om de activiteiten tot een goed einde te brengen. Zo leer je je collega’s eens van een heel andere kant kennen!

Vertrouw op je oerkracht

Heb je stoere collega’s of mensen op de werkvloer met een iets te grote mond? Dan zijn de Highland Games wat voor jullie! Deze Schotse traditie bevat een aantal activiteiten waarin je kan laten zien wie nou echt de sterkste van kantoor is. Tijdens dit personeelsuitje ga je de strijd aan met je collega’s: may the strongest man (or woman!) win!

Schiet er op los

Nee natuurlijk mag je niet op je collega’s schieten! Of toch? Tijdens het Termination Tournament wel! Bij dit arrangement ga je paintballen, airsoften en speel je archery tag. Dankzij de professionele begeleiding maakt iedereen een kans. En aan het einde wordt natuurlijk de vrede getekend met een leuke groepsfoto.

Moeite om te kiezen?

Kun je niet kiezen wat te doen met je bedrijfsuitje? Dat hoeft niet! Met teambuilding krijg je de mogelijkheid om meer dan 20 activiteiten te doen, zodat er sowieso voor ieder wat wils te vinden is! Afhankelijk van het arrangement dat je wil zitten er ook enkele gemotoriseerde activiteiten tussen, maar bij elk bedrijfsuitje-arrangement zit natuurlijk begeleiding.

Willen jullie echt een uniek bedrijfsuitje organiseren? Wil je een personeelsuitje op maat? Neem dan vrijblijvend contact op. Zo kunnen we zorgen dat je tijdens de dag zelf geen omkijken hebt naar randzaken en je volledig kunt richten op je collega’s!


Geïnteresseerd in meer informatie over bedrijfsuitjes?

Meld je aan voor onze speciale Bedrijfsuitjes Nieuwsbrief!

[hubspot type=form portal=5598567 id=ffe2f3c4-7912-4433-a773-f27960d678a0]