Lasergamen Amsterdam

Lasergamen!

Lasergamen

Even uitproberen!
 • Inclusief
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
€29.95

Fundustry XL Deal

Meest populair!
 • Inclusief
  • Koffie met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Kipmenu
   incl. drankje
€49.95

Fundustry XXL Deal

Extra fun!
 • Inclusief
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79.95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Lasergamen is HET zenuwslopende spel!

Lasergamen op de ruigste velden doe je in Amsterdam. Stap de lasergame arena in en blaas al je tegenstanders van het veld. Beleef de actievolle shooter game samen met je vrienden, familie of collega’s. Dit maakt lasergamen uitermate geschikt voor een familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Lasergamen is het bloedstollende spel waarvan je adrenaline hevig opgepompt zal raken. Het spel lijkt op airsoft of paintball, maar in plaats van fysieke kogels schiet je super snelle laser stralen. Ren, duik en spring door het veld en maak gebruik van de verschillende obstakels tijdens de gaafste gamemodes.

Lasergamen in teams

Wanneer de teams definitief besloten zijn, gaat de strijd meteen van start. Bespreek je tactieken en neem je posities in. Beiden teams hebben een doel voor ogen, maar één kan er met de winst naar huis gaan. Werk goed samen en schakel je tegenstanders een voor een uit. Pas je lasergame tactieken aan per gamemode en wees je tegenstanders altijd twee stappen voor.

Lasergamen combi’s

Heb jij na het lasergamen nog genoeg energie om van alles te doen? Kan je het niet laten bij alleen lasergamen? Combineer lasergamen met een van onze geweldige uitjes! Wissel bijvoorbeeld van shooter en ga paintballen of airsoften. Natuurlijk kun je het ook combineren met een uitje naar keuze, het kan allemaal! Na alle actie kun je afkoelen en een heerlijk drankje of hapje doen. Geniet van onze diverse horecamogelijkheden. Een drankje, snack of uitgebreid diner, het is allemaal mogelijk.

Bij Fundustry kun je lasergamen in Nijmegen en Harderwijk.


Lasergamen in Amsterdam

Op de gaafste lasergame velden in de hoofdstad van Nederland kun jij jezelf helemaal laten gaan! Met de vetste laserguns, obstakels en geweldige begeleiding is het lasergamen in Amsterdam een onvergetelijk uitje! Om jullie strijd klaar te maken, ontvangt ieder van jullie een lasergun, kleding en onbeperkte kogels. En wil je alles uit het lasergamen halen? Kies dan uit de verschillende pakketten voor nog meer spelplezier!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in Nederland en België is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo