Lasergamen in Apeldoorn

Lasergamen!

Lasergamen

Even uitproberen!
 • Inclusief
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
€29.95

Fundustry XL Deal

Meest populair!
 • Inclusief
  • Koffie met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Kipmenu
   incl. drankje
€49.95

Fundustry XXL Deal

Extra fun!
 • Inclusief
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79.95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Het gaafste uitje van Apeldoorn!

Bereid je goed voor want lasergamen in Apeldoorn haalt vandaag je innerlijke soldaat naar boven. Duik in de arena en domineer je vrienden, familie of collega’s in een potje lasergamen! Haal het uiterste uit lasergamen en ervaar de verschillende gamemodes die elk potje een stukje fanatieker maken. schud iedereen weer wakker worden en ga lasergamen als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Met de gaafste velden en de verschillende obstakels in het veld overtref jij al je tegenstanders!

Lasergamen in teams

Nadat de teams zijn gemaakt is er geen tijd meer te verliezen. De strijd gaat beginnen en beide teams gaan voor de winst. Bespreek dus snel nog je tactieken en neem de posities in, want zodra het startsein afgaat is er geen tijd meer voor getreuzel! Ren door het veld en schakel je tegenstanders uit. Teamwork zal bepalen welk team er winnend uitkomt, dus zet samen het beste beentje voor en wees je tegenstanders altijd voor. Rennend ga je af op je tegenstander, onwetend van jouw positie schakel jij hem uit in een sluipaanval. Haal nog meer actie uit het lasergamen door verschillende gamemodes te spelen voor een extra adrenaline boost!

Lasergamen in Apeldoorn

Lasergamen in het natuurlijke Apeldoorn haalt het uiterste uit jouw uitje! Op de leukste velden met de verschillende unieke obstakels kun jij je tegenstanders altijd twee stappen voor zijn. Apeldoorn is een geweldige locatie voor al jouw vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en familiedagen. Maak iedereen wakker tijdens een intensief potje lasergamen! Voorzien van een lasergun, kleding en onbeperkte kogels kun je eindeloos genieten.

Bij Fundustry kun je lasergamen in Nijmegen en Harderwijk.


Lasergamen Combineren

Nadat de adrenaline je uit je bol is gestegen door het lasergamen, zal je vast nog meer energie hebben gekregen. Dit is daarom het juiste moment voor nog een uitje. Combineer lasergamen met een uitje naar keuze voor een dag vol met FUN! Combineer bijvoorbeeld lasergamen en paintballen voor een extreme ervaring. Na al het rennen en duiken zal je vaak trek hebben.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in Nederland en België is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo