Bel me terug

Meer weten over een activiteit, een offerte aan vragen of een andere vraag stellen? Laat ons u dan terug bellen. Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Ons lasergame parcours

Ons lasergame parcours op de locatie Nijmegen staat vol moet objecten waar je je achter kunt verschuilen. Gebruik deze objecten op een slimme manier om dicht bij je tegenstanders te komen zonder dat je geraakt kan worden. Het parcours is zo ingericht dat er verschillende spelvormen gespeeld kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende spelvormen:

Shoot ‘m all

Iedere speler begint met 3 levens, je kunt deze levens zien als streepjes op je lasergun. Elke keer als je geraakt wordt tijdens het spel verdwijnt er een streepje van je lasergun. Als alle 3 de streepjes zijn verdwenen ben je af en kan je niet meer schieten. Je moet dan terug naar je teambasis om je gun weer opnieuw op te laden en je kunt weer schieten. Het team dat aan het einde de minste levens verloren heeft, heeft gewonnen.

Capture the flag

De naam zegt het al, bij capture the flag is het bedoeling dat je de vlag van de tegenpartij verovert en tegelijk voorkomt dat de tegenpartij jullie vlag te pakken krijgt. Hierbij geldt ook weer dat spelers die af zijn eerst terug moeten naar de basis om hun lasergun opnieuw te laden. Als degene die de veroverde vlag draagt geraakt wordt moet hij de vlag ook achterlaten en zijn lasergun opnieuw opladen. Het team dat de vlag van de tegenstander op zijn eigen basis krijgt heeft gewonnen.

Deathmatch

Deathmatch is een van de eenvoudigste spelvormen voor lasergamen: Twee teams strijden tegen elkaar totdat een van de twee teams over blijft. Het team dat uiteindelijk nog spelers over heeft is het winnende team.

Natuurlijk zijn er nog andere spelvormen mogelijk. Onze begeleiders op onze lasergame locatie Nijmegen vertellen je er graag meer over.

wp-voorjaar-lasergamen

Bekijk alle mogelijkheden om te lasergamen bij Fundustry Nijmegen.


Adres locatie Nijmegen

Je vindt de Fundustry event locatie Nijmegen op:
Groene Heuvels 1
6644 KX Ewijk

Telefoon 085-8888581
E-mail [email protected]

[huge_it_maps id=”5″]


Horeca bij jouw uitje

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. Op evenementenlocatie Nijmegen hebben we diverse horeca mogelijkheden.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met tien centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo