Lasergamen!

Lasergamen

Even uitproberen!
 • Inclusief
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
€24.95
BOEK DIRECT

Fundustry XL Deal

Meest populair!
 • Inclusief
  • Koffie met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Sparerib of Kipmenu
   incl. drankje
€49.95
BOEK NU!

Fundustry XXL Deal

Extra fun!
 • Inclusief
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€74.95
BOEK NU!

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Lasergamen is het onvergetelijke uitje!

Ervaar de actie zoals je die nog nooit hebt meegemaakt! Ga het veld in met spanning en kom eruit met de winst. Lasergamen haalt van ieder zijn fanatieke kant naar boven, daarom is geen enkel potje hetzelfde. Lasergamen haalt het uiterste uit je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een gezellig dagje uit met je vrienden. Durf jij de strijd aan?

Lasergamen met de gaafste gamemodes

Ga in de strijd en geniet van de verschillende uitdagingen! En speel een potje team Deathmatch. Deathmatch is een van de eenvoudigste spelvormen voor lasergamen: Twee teams strijden tegen elkaar tot het einde en een van de twee teams over blijft.

Speel je toch beter alleen? Speel dan Free-for-all waarbij iedere speler begint met 3 levens, je kunt deze levens zien als streepjes op je lasergun. Wees dus super alert en schakel je tegenstanders uit voordat het te laat is! Schuil achter de verschillende objecten in het veld om je te beschermen van de kogels. Degene die de meeste levens overhoudt, wint het gevecht.

De naam zegt het al, bij capture the flag is het bedoeling dat je de vlag van de tegenpartij verovert en tegelijk voorkomt dat de tegenpartij jullie vlag te pakken krijgt. Hierbij geldt ook weer dat spelers die af zijn eerst terug moeten naar de basis om hun lasergun opnieuw te laden. Als degene die de veroverde vlag draagt geraakt wordt moet hij de vlag ook achterlaten en zijn lasergun opnieuw opladen. Het team dat de vlag van de tegenstander op zijn eigen basis krijgt heeft gewonnen.

Lasergamen Nijmegen

In de buurt van Nijmegen op een vintage boerderij is ons geweldige outdoor lasergame parcours te vinden. Dit parcours staat vol met obstakels waar jij je achter kunt verschuilen en het ‘échte’ gevoel in je opwekt. Ren, duik, schuil en gebruik de verschillende obstakels op een slimme manier om dicht bij je tegenstanders te komen zonder dat je geraakt kan worden. Het parcours is zo ingericht dat er de spannendste spelvormen gespeeld kunnen worden. versla je vrienden, familie of collega’s in de gaafste lasergame spelvormen.

Lasergamen Nijmegen

 


Horeca bij jouw uitje

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. Op evenementenlocatie Nijmegen hebben we diverse horeca mogelijkheden.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart