Prijzen en tijdsduur

90 min
VR Uitje
 • Uitleg Games en Techniek
 • Speel Unieke VR Games
 • Kijk mee op het scherm
 •  
 •  
 •  

€ 24,95 p.p.

Boek direct
2,5 uur
VR + Escape Room

€ 39,95 p.p.

Boek direct
4 uur
VR Uitje + Citygame

€ 49,95 p.p.

Boek direct
4,5 uur
VR Uitje + Pokerworkshop

€ 54,95 p.p.

Boek direct
4,5 uur
VR Uitje + Workshop naar Keuze
 • Uitleg Games en Techniek
 • Speel Unieke VR Games
 • Workshop Creatief naar keuze
 • of
 • Workshop Zilver naar keuze
 •  

€ 59,95 p.p.vanaf prijs

Boek direct
2,5 uur
VR Uitje + Whiskeyproeverij

€ 59,95 p.p.

Boek direct


Bel me terug

[contact-form-7 id=”162″ title=”Bel me terug”]


Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Beste VR Games

Op zoek naar een vernieuwend dagje uit? Probeer eens de VR experience in Dordrecht, powered by VR Room. In de virtual reality room speel je met oculus rift en motion control. Unieke ervaring door in een andere wereld te stappen. VR games zijn in 5 moeilijkheidsgraden te spelen. Kies ter plekke uit één van de 6 categorieën; Battle&Shooter, Fun, Exploring, Sports, Creative en Horror. De oculus games speel je met controllers in je handen, de leap motion games speel je met alleen je handen. Zo ben je nog vrijer aan het bewegen.

Oculus Rift en Leap Motion Games

Kies uit ongeveer 35 games het spel dat bij jou past. Hierbij slechts een greep uit ons assortiment met VR games:

SUPERHOT
Een vette en super unieke game waarbij je niet zomaar in de rondte schiet. Alles gaat in slow motion aan je voorbij. De oculus sensor registreert precies wat jij doet en kopieert dit naar je tegenstanders. Beweeg jij, dan bewegen zij ook. Schiet jij, dan schieten zij ook. Het stoppen van kogels en het vangen van pistolen wordt op deze manier een stuk makkelijker. Ga de strijd aan in deze VR shooter game.

Flappy Arms
Een spel geïnspireerd op Flappy Bird. Door met je armen te ‘fladderen’ vlieg je over gebouwen, steden en natuurgebieden. Jij hebt middels motion control de controle over je vleugels. Ook leuk voor kinderen om te spelen.

Hold My Beer
In een omgeving vol cafés en uitgaansgelegenheden moet jij je letterlijk staande zien te houden. In de VR wereld ben je beschonken en moet je allerlei opdrachten uitvoeren. Weet jij alles heel te houden in de VR room?

Masterpiece
Voor de creatieveling is er ook een VR game waar je kunst mee kunt maken. Je bent in het museum aan het werk aan je eigen ‘masterpiece’. Deze VR game biedt je de mogelijkheden om te ontwerpen wat je wil en het van alle kanten te bekijken. Tevreden over het resultaat? Dan plaats je het in het VR museum. Ook leuk voor kinderen om te spelen.

Operation Warcade
Een echte VR shooter game waar je helemaal los kunt gaan met je vr controller. Je hebt verschillende wapens tot je beschikking dus haal helikopters uit te lucht en val je tegenstanders aan door messen te gooien, te schieten met laserguns of door goed te richten met pijl en boog. Een echte oorlogsgame die tot leven komt in de virtual reality world.

Affected The Manor
Durf jij een rondje te maken in het meeste geïnfecteerde landhuis in de VR wereld? Kom oog in oog te staan met je grootste angsten en ontdek alle hoeken van de VR room. Een echte thriller game in de virtual reality world, zou het daar bij blijven…?

Combinatie VR games

De VR experience is alleen in Dordrecht te beleven en duurt 90 minuten inclusief uitleg. Je groep moet uit minimaal 4 personen bestaan, je speelt alleen en de rest kan meekijken op het scherm. Erg leuk om elkaar te zien spelen tijdens het VR uitje. Vervolgens samen nog een activiteit doen is ook mogelijk. Kies voor één van de combinaties van VR uitje met een escaperoom, citygame of workshop.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met tien centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo